02 / 05 / 2024

Anatolium Marmara ne zaman satışa çıkacak

Anatolium Marmara ne zaman satışa çıkacak

Soğanlık Anatolium Marmara satış ofisi iletişim için 0212 350 11 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat alanı 230 bin metrekareden oluşan proje Kartal Merkez'e 4 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Marmara Evleri 4'ün değeri belli oldu!

Kiler GYO,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin değeri ne oldu?

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Marmara'daki 6 milyon konutun yüzde 32'si sigortalı değil!

Marmara'daki 6 milyon konutta yüzde 32'si sigortalı değil. Yine İstanbul'daki 3 milyon 682 bin evin yaklaşık yüzde 33’ü sigorta kapsamında değil. Bu rakamlar olası bir depremde büyük risklerle karşı karşıya kalınabileceğini gözler önüne seriyor.

Marmara'da büyük deprem ne zaman olacak?

Jeoloji Mühendisi ve deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, Marmara'da 7.2 ve üzerinde büyüklükte bir depremin 2045 yılından önce olamayacağını söyledi.

Marmara'daki az katlı yapılar sular altında kalabilir!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Marmara Depremi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Süleyman Pampal, deprem sonrasında olabilecek tsunamiye ilişkin de konuştu...

Marmara depremi tartışmaları yeniden alevlendi!

Geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul'da meydana gelen depremin ardından, Marmara Depremine ilişkin tartışmalar yeniden alevlendi. Peki hangi uzman Marmara depremi için ne dedi? İşte uzmanların görüşleri...

Kuzey Marmara Otoyolu’nun ihalesinde değişiklik yapıldı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kuzey Marmara Otoyolu projesinin uygulama sözleşmesinde yapılan değişikliği gündeme getirmişti. Peki bu değişiklik ne?

Anatolium Marmara ne zaman satışa çıkacak Haberi

Anatolium Marmara ne zaman satışa çıkacak

Anatolium Marmara Residence'nin 3 ay içerisinde satışa sunulması planlanıyor. Proje Maya İnşaat ve Yılsan Holding tarafından inşa ediliyor. 


Soğanlık Anatolium Marmara satış ofisi ile 0212 350 11 00 telefon numarasından irtibata geçebilmek mümkün. Projenin 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı, 60 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. 


150 mağazadan oluşan AVM'nin yer alacağı Anatolium Marmara projesi İstanbul Kartal Soğanlık'ta yükseliyor. Projenin içerisinde İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası da olacak. 


Kartal Anatolium Marmara Ofisleri Dragos'a 6 dakika, Bostancı İskele'ye ise 10 dakika, Maltepe'ye 5 dakika, Kartal Merkez'e 4 dakika, Kartal TEM-Sahil Yolu Kavşağı'na 2 dakika, Caddebostan'a 15 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. 


230 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Anatolium Marmara Soğanlık'ta fast food alanları, sinema, çocuk oyun merkezi, 2 bin 500 araçlık otopark, fitness...