29 / 04 / 2024

And Anadolu İnşaat nerede

And Anadolu İnşaat nerede

And Anadolu İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Pendik, Esenler Mahallesi, Cengiz Dilek Sokak Marmara Royal Residance'de kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Esra Yakut tarafından kuruldu.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Murtaza Gürbüz, Hakan Uğurtan ve Mehmet Gürbüz ortaklığında kuruldu.

And Anadolu İnşaat nerede Haberi

And Anadolu İnşaat nerede

And Anadolu İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Pendik, Esenler Mahallesi, Cengiz Dilek Sokak Marmara Royal Residance'de kuruldu. 


And Anadolu İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İnşaat 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak; konut, işyeri, ticarethane, prefabrik, ve buna benzer binaların inşaatlarını yapmak,  her türlü alt ve üst yapı işleri tesisat, tadilat, tamirat, iç ve dış dekorasyon, restorasyon işleri yapmak, veya üçüncü kişilere yaptırmak, kendi nam ve hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı her nevi inşaatı yapmak veya yaptırmak.  2. Konusu ile ilgili şirket lehine arsa ve arazi satın almak, gerektiğinde satmak, alınan...