04 / 05 / 2024

and kozyatağı nerede

and kozyatağı nerede

AEH Anadolu Gayrimenkul Yatırımları'nın İçerenköy'de bulunan taşınmazının üzerinde hayata geçirilecek "AND Kozyatağı" projesinin inşaatı ve ilgili mühendislik işlerinin yapılması için Tepe İnşaat Sanayi A.Ş. ile Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalandı...

Samsung 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

ıMisafirlerinize ve ailenize lezzetli yemekelr yapmak artık çok kolay. Samsung'un mikrodalgası ile herşey çok pratik  Peki Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022! İşte Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 5 Nisan 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatında değişiklik yaşandı? İşte 5 Nisan 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

Kozyatağı Hali'nin 23 Mart 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu! İşte fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 23 Mart 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatında değişiklik yaşandı? İşte 23 Mart 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi... 

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

AND Frekans Evleri nerede?

413 dairden meydana gelen AND Frekans'ta ilk etap daireleri 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

AND Frekans nerede? İşte lokasyon!

AND Pastel projesinin bitişiğindeki Anadolu Grubu'nun arazisi üzerinde hayata geçirilecek AND Frekans projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

AND Kozyatağı: Türkiye’nin ilk ve tek 5 yıldızlı ofis binası!

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi.

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını puanladı!

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

Esentepe AND Pastel nerede?

AND Gayrimenkul imzasıyla yükselen AND Pastel projesinde inşaat alanı 250 bin metrekare olarak belirtiliyor. Peki Esentepe AND Pastel nerede?

AND Pastel Residence nerede?

Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek AND Pastel'de 1.200 adet konut ve ticari alanlar yer alıyor. Proje AND Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. AND Pastel Residence nerede?

AND Pastel Projesi nerede?

AND Pastel Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut alternatifleri yer alıyor. Proje 45 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki AND Pastel Projesi nerede?

Kartal AND Pastel nerede?

7 blok halinde inşa edilecek AND Pastel Konutları'nın 2018 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje AND Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Kartal AND Pastel nerede?

SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleştiriliyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta Ağaoğlu'nun sponsorluğunda AND Kozyatağı'nın ev sahipliğinde 6. kez gerçekleşiyor.

and kozyatağı nerede Haberi

and kozyatağı nerede


Yazıcılar Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklıklarımızdan AEH Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3126 ada, 145 parseldeki  taşınmazının üzerinde gerçekleştireceği "AND Kozyatağı" projesinin inşaatı ve ilgili mühendislik işlerinin yapılması için 03 Mart 2014  tarihinde Tepe İnşaat Sanayi A.Ş. ile Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalamıştır. Yaklaşık 73.000 metrekare inşaat ve 35.000 metrekare kiralanabilir alana sahip olacak olan sözkonusu A+ ofis projesinin inşaatı ile ilgili tüm resmi izinler...