04 / 05 / 2024

and kozyatağı tepe inşaat ne zaman

and kozyatağı tepe inşaat ne zaman

AEH Anadolu Gayrimenkul Yatırımları'nın İçerenköy'de bulunan taşınmazının üzerinde hayata geçirilecek "AND Kozyatağı" projesinin inşaatı ve ilgili mühendislik işlerinin yapılması için Tepe İnşaat Sanayi A.Ş. ile Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalandı...

Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022! İşte Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 5 Nisan 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatında değişiklik yaşandı? İşte 5 Nisan 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

Kozyatağı Hali'nin 23 Mart 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu! İşte fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 23 Mart 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatında değişiklik yaşandı? İşte 23 Mart 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi... 

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

AND Kozyatağı: Türkiye’nin ilk ve tek 5 yıldızlı ofis binası!

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi.

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını puanladı!

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleştiriliyor!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta Ağaoğlu'nun sponsorluğunda AND Kozyatağı'nın ev sahipliğinde 6. kez gerçekleşiyor.

6. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları AND Kozyatağı'nda gerçekleşecek!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek.

SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın 6.sı 13 Şubat'ta!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta 6. kez gerçekleşecek. SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'na AND Kozyatağı ev sahipliği yapıyor.

Moment Beştepe'de Google konsepti ofisler!

Moment Yapı, Gayrimenkul projelerinin son dönemde yeni adreslerinden biri olan Ankara'da, başladığı Moment Beştepe projesiyle dünyaca ünlü arama motoru Google'ın çalışma ofislerini andıran bir projeyi hayata geçiriyor...

AND Ofis Kozyatağı projesi Ekim'de açılacak!

Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından düzenlenen “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliğinde konuşan Usta, zamanın ilerisinde bir ofis projesi olarak tasarlanan AND’nin Ekim ayında açılacağını söyledi.

Anadolu Grubu'nda Kozyatağı'nda projeye başlıyor!

ANADOLU Grubu, AND markasıyla sektöre Kozyatağı'ndaki eski holding binasının yerine yapacakları 26 katlı ofis binasıyla adım atan grup şimdi bünyesindeki sanayi arazilerinde dönüşüme hazırlanıyor...

And projesi 2015'te teslim edilecek!

Anadolu Grubu 'nun yüzde 100 iştiraki olarak 2011'de faaliyete başlayan Anadolu Gayrimenkul'ün ilk projesi AND, istanbul Kozyatağfnda, E-5 Karayolu'nda, Kozyatağı metro durağına yürüme mesafesinde yükseliyor.

and kozyatağı tepe inşaat ne zaman Haberi

and kozyatağı tepe inşaat ne zaman


Yazıcılar Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklıklarımızdan AEH Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3126 ada, 145 parseldeki  taşınmazının üzerinde gerçekleştireceği "AND Kozyatağı" projesinin inşaatı ve ilgili mühendislik işlerinin yapılması için 03 Mart 2014  tarihinde Tepe İnşaat Sanayi A.Ş. ile Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalamıştır. Yaklaşık 73.000 metrekare inşaat ve 35.000 metrekare kiralanabilir alana sahip olacak olan sözkonusu A+ ofis projesinin inşaatı ile ilgili tüm resmi izinler...