28 / 04 / 2024

AND nerede

AND nerede

Anadolu Grubu'nun yüzde 100 iştiraki olarak 2011'de faaliyete başlayan Anadolu Gayrimenkul'ün projesi AND'de inşaat çalışmaları sürüyor. Projede teslimlerin 2015 yılının ikinci yarısı içinde yapılacağı tahmin ediliyor.

Samsung 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

ıMisafirlerinize ve ailenize lezzetli yemekelr yapmak artık çok kolay. Samsung'un mikrodalgası ile herşey çok pratik  Peki Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

AND Frekans Evleri nerede?

413 dairden meydana gelen AND Frekans'ta ilk etap daireleri 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

AND Frekans nerede? İşte lokasyon!

AND Pastel projesinin bitişiğindeki Anadolu Grubu'nun arazisi üzerinde hayata geçirilecek AND Frekans projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

Esentepe AND Pastel nerede?

AND Gayrimenkul imzasıyla yükselen AND Pastel projesinde inşaat alanı 250 bin metrekare olarak belirtiliyor. Peki Esentepe AND Pastel nerede?

AND Pastel Residence nerede?

Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek AND Pastel'de 1.200 adet konut ve ticari alanlar yer alıyor. Proje AND Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. AND Pastel Residence nerede?

AND Pastel Projesi nerede?

AND Pastel Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut alternatifleri yer alıyor. Proje 45 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki AND Pastel Projesi nerede?

Kartal AND Pastel nerede?

7 blok halinde inşa edilecek AND Pastel Konutları'nın 2018 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje AND Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Kartal AND Pastel nerede?

AND Kartal Residence nerede?

7 bloktan oluşan AND Kartal Konutları Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje 46 bin 597 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki AND Kartal Residence nerede?

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal nerede?

AND Kartal Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Çeşitli sosyal imkanların yer alacağı proje 7 blok halinde inşa edilecek. Peki Anadolu Gayrimenkul AND Kartal nerede?

AND Kartal Evleri nerede?

AND Kartal Konutları 7 blok halinde yükselecek. Toplam inşaat alanı 265 bin 672 metrekare olarak belirlenen proje Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. imzası taşıyor. Peki AND Kartal Evleri nerede?

AND Kartal Rezidans nerede?

AND Kartal Konutları Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. imzası ile hayata geçirilecek. Konut, ofis ve dükkanların yer alacağı proje 7 bloktan meydana geliyor. Peki AND Kartal Rezidans nerede?

AND Kartal nerede?

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. imzası ile hayata geçirilecek AND Kartal'da 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan yer alıyor. Peki AND Kartal nerede inşa edilecek?

Gingerlı adalet sarayı, alışveriş merkezini andırıyor!

Çağlayanda dün hizmete giren İstanbul Adalet Sarayı, alışılmış adliye kalıplarını zorluyor. Camdan asansörler, bakımlı danışma görevlileri ve gingerlı güvenlikçileriyle yeni adalet sarayı, adliye binasından çok alışveriş merkezini andırıyor

AND nerede Haberi

AND nerede

Anadolu Gayrimenkul'ün  inşa ettiği AND projesinin mimarı uluslararası bir mimarlık firması olan HPP International, ana yüklenicisi ise Tepe İnşaat AND'de teslim tarihi 2015 olarak belirlendi. Anadolu Grubu'nun yüzde 100 iştiraki olarak 2011'de faaliyete başlayan Anadolu Gayrimenkul'ün projesi AND, istanbul Kozyatağında, E-5 KaMİu'nda, Kozyatağı metro durağına yürüme mesainde yükseliyor. 


AND, toplam 74 bin metrekare inşaat alanına ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip 26 katlı A+ bir ofis proje. 1300 metrekare kat alanı ve yüzde 86 net/brüt oranı ile kullanıcılara verimli kullanım alanı sağlıyor, inşaat çalışmaları devam eden projenin 2015 ikinci yarısında açılması planlanıyor. 


2015'İN İKİNCİ YARISI AÇILACAK 

Projede, bina kullanıcılarına yönelik restaurant, yeme-içme alanları, toplantı odaları olmak üzere sosyal alanlar yer alıyor. Şehrin en yüksek otopark oranı, 9 adet Destination Selection...