15 / 05 / 2024

Andapark Sultanbeyli inşaatı

Andapark Sultanbeyli inşaatı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  İYS Yapı Sanayi işe yaptığı sözleşme çerçevesinde başlayan Andapark Sultanbeyli projesinin inşaat faaliyetleri süresiz olarak durduruldu...

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 619 milyon 816 bin TL olarak açıklanan projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Sultanbeyli'de inşaat işçisi göçük altında kaldı!

Sultanbeyli'de bir inşaatta çalışan inşaat işçisi göçük altında kaldı. Beline kadar toprağa gömülen işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Andapark Sultanbeyli'nin müteahhitlik sözleşmesi iptal edildi!

Trend GYO, Andapark Sultanbeyli Projesi için İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesini iptal etti ve proje askıya çıkarıldı.

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Çekmeköy–Sultanbeyli Metro Hattı’nın inşaatı yeniden başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaatına 2 yıl ara verilen Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nda çalışmalar yeniden başlıyor. Metro hattı için Ekim 2019’da yapılan anlaşma ile Deutsche Bank’tan kredi sunuldu.

Andapark Sultanbeyli'nin inşaatı süresiz durduruldu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  İYS Yapı Sanayi işe yaptığı sözleşme çerçevesinde başlayan Andapark Sultanbeyli projesinin inşaat faaliyetleri süresiz olarak durduruldu...

Sultanbeyli'de 4 katlı inşaat çöktü!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde inşaat halindeki 4 katlı binada çökme meydana geldi. İnşaatın bir bölümü tamamen çökerken, işçiler büyük korku yaşadı.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

Yapı Yatırım, mimar ve inşaat mühendisi arıyor!

Yapı Yatırım,  Sultanbeyli'de görevlendirmek üzere mimar, Maltepe'de görvlendirmek üzere iç mimar ve Anadolu Yakası'nda görevlendirmek üzere inşaat mühendisi arıyor

Kimse Yok Mu Merkez Binası inşaat işleri için ihale yapacak!

İstanbul İli, Sultanbeyli ilçesi, Mimarsinan Mahallesi'nde yer  alan Kimse Yok Mu Genel Merkez Binası inşaatı hafriyat ve kaba inşaat işleri için ihale yapılacak  

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Andapark Sultanbeyli inşaatı Haberi

Andapark Sultanbeyli inşaatı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sultanbeyli projesi hakkında açıklama yaptı.

Tredn GYO'nun 2018 Haziran ayı içerisinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yaptığı sözleşme çerçevesinde başlayan Andapark Sultanbeyli projesinin inşaat faaliyetlerinin mevcut ekonomik ve sektörel konjonktür nedeni ile süresiz olarak durduruldu.

İYS Yapı Sanayi daha önce Andapark Ertuğrul, Andapark  Balat 2, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Andapark Özlüce, Andapark Millet, Andapark Balat 1 gibi projelere imza attı.

Trend GYO'nun KAP açıklaması: 
Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyeleri 08.03.2019 tarih ve 2019/08 sayılı aşağıda belirtilen kararı almışlardır:

2018 Haziran ayı içerisinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan sözleşme çerçevesinde başlayan Battalgazi Mahallesi 380 Ada 1 Parsel SULTANBEYLİ / İSTANBUL adresinde yer alan ANDAPARK SULTANBEYLİ PROJESİ'nin inşaat faaliyetlerinin mevcut ekonomik ve...