15 / 05 / 2024

Andapark Sultanbeyli son durum

Andapark Sultanbeyli son durum

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  İYS Yapı Sanayi işe yaptığı sözleşme çerçevesinde başlayan Andapark Sultanbeyli projesinin inşaat faaliyetleri süresiz olarak durduruldu...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için çalışmalarına başladı. Peki Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi nerede yükselecek? İşte Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son durum!

Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının 2. etabı olan Çekmeköy-Sultanbeyli metrosu 2022'de açılacak...

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın en değerli bölgesi!

Endeksa, inşaat çalışmalarına tekrar başlanılan ve 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nın çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı...

Andapark Sultanbeyli'nin müteahhitlik sözleşmesi iptal edildi!

Trend GYO, Andapark Sultanbeyli Projesi için İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan yine özel durum açıklaması ile yayınladığımız  müteahhitlik sözleşmesini iptal etti ve proje askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli’nin imar sorunu bitti!

Sultanbeyli’de uzun yıllardır en büyük engel olarak görülen hisseli tapuların son parselleri de askıya çıkarıldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bundan sonraki süreçte Sultanbeyli’nin daha da gelişip, kalkınacağını söyledi.

Andapark Sultanbeyli'nin inşaatı süresiz durduruldu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  İYS Yapı Sanayi işe yaptığı sözleşme çerçevesinde başlayan Andapark Sultanbeyli projesinin inşaat faaliyetleri süresiz olarak durduruldu...

Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son durum!

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Üsküdar-Çekmeköy metro hattının ardından planlanan Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli metrosunun çalışmaları da devam ediyor.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunda son durum!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'ndaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 11 kilometre uzunluğa sahip olan metro projesi için Sultanbeyli’de Hasanpaşa ve Sultanbeyli Merkez olmak üzere 2 durak olacak.

Sultanbeyli'deki ruhsat sayısında büyük artış!

Sultanbeyli Belediyesi’nin son 8 senede vermiş olduğu ruhsat sayısı ilçenin gelişimini de gözler önüne serdi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden 8 yılda 34 okul!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sultanbeyli Belediyesi 2009 yılından bu yana eğitime vermiş olduğu destekle ilçenin gelişimini de sağlıyor.

Sultanbeyli'ye ikinci meydan geliyor!

Sultanbeyli, Kent Meydanı’ndan sonra ikinci meydanına daha kavuşuyor. Yeni meydan için çalışmalar son sürat sürüyor.

Sultanbeyli'de konut fiyatları yüzde 15 arttı!

Sultanbeyli'de şu an evlerin metrekare fiyatları 2 bin liradan başlıyor. İlçede son 10 yılda konut fiyatları yüzde 15, kira fiyatları ise 2 kat arttı. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Sultanbeyli ilçesinin giderek cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Andapark Sultanbeyli son durum Haberi

Andapark Sultanbeyli son durum

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sultanbeyli projesi hakkında açıklama yaptı.

Tredn GYO'nun 2018 Haziran ayı içerisinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yaptığı sözleşme çerçevesinde başlayan Andapark Sultanbeyli projesinin inşaat faaliyetlerinin mevcut ekonomik ve sektörel konjonktür nedeni ile süresiz olarak durduruldu.

İYS Yapı Sanayi daha önce Andapark Ertuğrul, Andapark  Balat 2, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Andapark Özlüce, Andapark Millet, Andapark Balat 1 gibi projelere imza attı.

Trend GYO'nun KAP açıklaması: 
Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyeleri 08.03.2019 tarih ve 2019/08 sayılı aşağıda belirtilen kararı almışlardır:

2018 Haziran ayı içerisinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan sözleşme çerçevesinde başlayan Battalgazi Mahallesi 380 Ada 1 Parsel SULTANBEYLİ / İSTANBUL adresinde yer alan ANDAPARK SULTANBEYLİ PROJESİ'nin inşaat faaliyetlerinin mevcut ekonomik ve...