02 / 05 / 2024

Andreas Hohlmann çanta açıklaması

Andreas Hohlmann çanta açıklaması

Sur Yapı, Perakende Günlerinde Axis İstanbul ve Marka Rezidans'ı görücüye çıkardı. Her iki proje için işbirliği anlasmasına imza atan ECE Türkiye Genel Müdürü Hohlmann "Tüm belirtiler yatırımcılara 'çantanı al, Türkiye'ye git' diyor" diye konuştu.

Andreas Hohlmann: Tüm belirtiler tatırımcılara çantanı al, Türkiye'ye git diyor!

Sur Yapı, Perakende Günlerinde Axis İstanbul ve Marka Rezidans'ı görücüye çıkardı. Her iki proje için işbirliği anlasmasına imza atan ECE Türkiye Genel Müdürü Hohlmann "Tüm belirtiler yatırımcılara 'çantanı al, Türkiye'ye git' diyor" diye konuştu.

1955 yılında Nişantaşı'nda 9.780 metrekare arsa 271.200 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 74 liraya satıldığı 1955 yılında Nişantaşı'nda bulunan 9 bin 780 metrekare arsa metrekaresi 27 lira 73 kuruştan, 271 bin 200 lira açık artırma usulüyle satılacakmış.

Sertab Erener Nişantaşı'ndan 800 bin dolara dubleks daire alacak!

Demir Demirkan'la 18 yıllık ilişkisi biten Sertab Erener, kendine yeni bir hayat kurmak için kolları sıvadı. Bir yıl önce sevgilisiyle Chicago'ya yerleşen sanatçı, şimdi Nişantaşı'nda ev arıyor...

1953 yılında Nişantaşı'nda 10 daireli apartman 600.000 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 49 liraya satıldığı 1953 yılında Nişantaşı'nda 10 daireli bir bina 12 bin 245 adet altın parasına satılacakmış. Aynı yıl Silivri'de ise bir çiftlik satın almak mümkünmüş.

1951 yılında Nişantaşı'nda bir apartman 46.700 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında Nişantaşın'da 67 bin liraya mal olmuş, 7 bin 300 lira kira getirisi olan 4 katlı bir apartman 46 bin 700 lira üzerinden açık artırma usulüyle satılacakmış.

Nişantaşı Eğlence Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Eğlence Hizmetleri Anonim Şirketi, 60 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül 2014 tarihinde Şişli, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Azer İş Merkezi'nde kuruldu.

Nişantaşı'nda 67 bin 500 liraya satılık apartman!

İstanbul'un en pahalı lokasyonlarından Nişantaşı'nda 9 daireli bir apartman 67 bin 500 liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1946 yılında Nişantaşı'nda 9 daireli apartman 67.500 liraya satılacakmış!

Reşat Altın 30 lira olduğu 1946 yılında Nişantaşı'nda 9 daireli bir apartman 2 bin 250 adet altın parasına, 67 bin 500 liraya satılacakmış. Göztepe'de iki dönüm arazi içinde 2 katlı villa 50 bin liraya satılacakmış

1946 yılında Nişantaşı'nda 4 daireli apartman 48 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1946 yılında Nişantaşı'nda 4 daireli bir apartman bin 600 altın parasına, 48 bin liraya satılacakmış. Şişli'de dört daireli apartman ise 45 bin liraya satılacakmış.

Necati Şaşmaz, Pana Film'i Nişantaşı'ndan Çamlıca'ya taşıdı!

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, ortaklığını olaylı şekilde bitirdikten sonra kendisine tebligat gönderen kardeşi Raci Şaşmaz'ın Nişantaşı'ndaki binasını boşalttı. Şaşmaz, Pana Film'i Çamlıca'da yeni ofisine taşıdı.

1939 yılında Amerikan Hastanesi Nişantaşı'nda yeni binasına taşınmış!

1920 yılında Fatih Çarşıkapı'da bir köşk binasında kurulan Amerikan Hastanesi 1929 yılında Teşvikiye'ye taşınmış, 1939 yılında ise bugünkü Nişantaşı Güzelbahçe Sokak'ta yer alan binasına taşınmış.

Pendik Belediyesi'nden üniversiteyi kazanana çanta dolusu hediye!

Pendik Belediyesi, üniversiteyi kazanan öğrencilere bir çanta dolusu hediye veriyor. Pendik Belediyesi bir dolu çanta hediyesi için başvurular başladı. İşte Pendik Belediyesi'nin üniversite kazanan öğrencilere hediyesi için başvuru linki...

Nişantaşı Üniversitesi nerede?

Nişantaşı Üniversitesi İstanbul'da nerede? Nişantaşı Üniversitesi kampüsleri nerede? Nişantaşı Üniversitesi Nişantaşı kampüsünde hangi bölümler var? Nişantaşı Üniversitesi yüzde 75 burs veriyor mu? Nişantaşı Üniversitesi nerede? İşte cevaplar...

Andreas Hohlmann çanta açıklaması Haberi

Andreas Hohlmann çanta açıklaması

BİRÇOK yatırımcının bir araya gelerek network sağladığı Perakende Cünleri'ne katılan AVM işletmeciliğinin önemli ismi olan ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, Türkiye'nin demografikyapısı nedeniyle AVM sayısının hâlâ çok gerilerde olduğunu belirterek, "Büyüyen bir perakende pazarı var, tüketmeyi arzulayan bir genç nüfus var" dedi. Hamburg'un Bursa'nın yarısı kadar olduğunu ancak 20'nin üzerinde AVM olduğunu Türkiye'de hâlâ AVM sayısı konusunda geride olduğunu söyledi. Perakende sektörü ve onunla bağlantılı bazı sektörler için Türkiye'nin şu an dünyadan en hızlı ve en istikrarlı şekilde büyüyen pazarı olduğunu belirten Hohlmann "Bütün belirtiler yatırımcılara şunu söylüyor. Çantanı al ve Türkiye'ye git" dedi. 


İki projesini tanıttı Öte yandan ECE Türkiye ve Sur Yapı , İstanbul ve Bursa'da hayata geçecek olan iki yeni alışveriş merkezi projesini Perakende Günleri'nde görücüye...