29 / 04 / 2024

android

android

Google dün yayınladığı bir raporda, bir İtalyan şirketinin bilgisayar korsanlığı araçlarının İtalya ve Kazakistan'da Apple ve Android akıllı telefonlarda casusluk yapmak için kullanıldığını ifade etti...

BİM'de 55 UHD Android Tv 10.499 TL, Arnica Blender Seti 999 TL'ye düştü! BİM 19 Ocak Cuma kataloğu

BİM'de 19 Ocak Cuma Aktüel ürünler kataloğunda 55 UHD Android Tv 10.499 TL, Arnica Blender Seti 999 TL ve Braun Filtre Kahve Makinesi 1.499 TL'ye satılıyor. İşte BİM 19 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu...

Awox A2058US 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV en uygun nerede satılıyor?

Elektronik eşya sektöründe son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Awox, yine çok konuşulacak bir TV üretti. A2058US 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV’yi üreten Avox, ürünü oldukça cazip fiyatlara satışa çıkardı.

Philips, 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’nin satışına başladı!

Günümüzde TV izlemeyi adeta şölen haline getiren LED TV’ler son dönemlerin en popüler elektronik cihazlarından biri oldu. Philips de bu konuda dev bir adım atarak 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’yi üreterek satışa çıkardı.

Yapay zeka destekli Onvo OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV satışa çıktı!

Son dönemlerde elektronik cihazlarda adını sıkça duyuran Onvo, TV konusunda dev bir adım attı. OV43250 43 inç 109 Ekran Full HD Android Smart LED TV’yi üreten Onvo, bu ürünü oldukça uygun fiyatla satışa çıkardı.

Google deprem bildirimi nasıl kullanılır? Deprem bildirimi nasıl açılır? Google Android Deprem Uyarı Sistemi kullanımı!

Türkiye geneli son günlerde adeta beşik gibi sallanıyor. Ülkemizde sık sık meydana gelen depremlerin ardından, saniyeler önceden depremi bilmek isteyen vatandaşlar, Google Android Deprem Uyarı Sistemi'ni araştırmaya başladı. Peki Google deprem bildirimi nasıl kullanılır?

Ekran paylaşımı özellikli Grundig 32 GFH 6950 B android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte film ve dizi izleme aktivitesi, daha zevkli bir hale büründü. Yıllardır teknoloji sektöründe adından söz ettiren Grundig ise android TV konusunda büyük bir teknolojik hamle yaparak 32 GFH 6950 B android TV’yi piyasaya adeta armağan etti.

Teknosa’da Grundig 43 GGU 7900 B Android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Dayanıklı ve uzun ömürlü elektronik cihazlarıyla bilinen Grundig, Android TV konusunda adeta çığır açacak nitelikteki 43 GGU 7900 B Android TV’yi görücüye çıkardı. Teknosa ise bu android TV’yi dip fiyattan satışa sundu.

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!

Haziran ayında AnTuTu, en yüksek performans gösteren 10 orta segment Android telefonunu açıkladı. Geçen ayın performans lideri ise hangi telefon olduğu belirtilmedi.

Samsung modelleri için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesi: Temmuz 2023 güncel liste!

Samsung modelleri arasında, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alacak olanlar hangileridir, şimdiye kadar bilinen tüm modelleri sizinle paylaşıyoruz.

Android 14 güncellemesi heyecanla bekleniyor: Samsung, Xiaomi, OPPO, OnePlus ve Vivo... Hangi telefonlar alacak?

Heyecanla beklenen Android 14 güncellemesi için telefon kullanıcıları arasında merak büyük! İşte güncelleme listesi...

Gmail duyurdu: iOS ve Android telefonlara yepyeni özellik geldi

Android ve iOS telefonlarda Google'ın Gmail'e getirdiği yazmama yardım et özelliğini kullanabilecek. İşte yazmama yardım et özelliği ve tüm detayları...

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Mayıs ayının en hızlı orta segment Android telefonları belli oldu!

Mayıs ayında, AnTuTu'nun orta segmentteki en hızlı 10 Android telefonunu belirlediği bir değerlendirme gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

android Haberi

android

Rapora göre, web sitesinde Avrupa kolluk kuvvetlerinin müşteri olduğunu iddia eden Milano merkezli RCS Lab, hedeflenen cihazların özel mesajlarını ve bağlantılarını gözetlemek için enstrümanlar geliştirdi.

Avrupalı ​​ve Amerikalı düzenleyiciler, casus yazılımların satışı ve ithalatıyla ilgili potansiyel yeni kuralları konuşuyor.

Google, "Bu satıcılar, tehlikeli bilgisayar korsanlığı araçlarının yayılmasını sağlıyor ve bu yetenekleri kurum içinde geliştiremeyecek olan hükümetleri silahlandıracak." ifadeleri kullanıldı.

İtalya ve Kazakistan hükümetleri yorum taleplerine hemen cevap vermedi. Bir Apple sözcüsü, şirketin bu bilgisayar korsanlığı kampanyasıyla ilgili bilinen tüm hesapları ve sertifikaları iptal ettiğini belirtti.

RCS Lab, ürün ve hizmetlerinin Avrupa kurallarına uygun olduğunu ve kolluk kuvvetlerinin suçları araştırmasına yardımcı olduğunu bildirdi.

Reuters'e bir e-postada "RCS Lab personeli maruz kalmıyor veya ilgili müşteriler tarafından yürütülen herhangi bir faaliyete katılmıyor" diyerek ürünlerinin kötüye kullanımını kınadığını...