07 / 05 / 2024

Anel Elektronik payları

Anel Elektronik payları

Anel Elektronik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfoemu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektronik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. pay alımını yayınladı.

Anel Elektronik pay alımını yayınladı!

Anel Elektronik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfoemu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektronik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. pay alımını yayınladı.

Anel Elektronik'ten Cem Yalçınkaya açıklaması!

Anel Elektronik proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre basında çıkan haberlere istinaden Cem Yalçınkaya Anel Elektronik'ten istifa etmedi.

Anel Elektronik marka değer alımı yaptı!

Anel Elektronik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektronik Artı Değer Uluslararası Bağımsız Denetim firmasınca marka değer alımı yaptı.

Anel ile TTNet modem tedarik sözleşmesi imzaladı!

Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile TTNet A.Ş. arasında 4 portlu IPTV Destekli Kablosuz VDSL_ADSL modem alımına ilişkin tedarik sözleşmesi imzalandı...

Kora Ailesi Alkim Kimya ve Sodaş'taki paylarını satıyor!

Kora Ailesi, Alkim Alkali Kimya'daki toplam yüzde 67.8 oranındaki payları ve Sodaş Sodyum Sanayii'deki yüzde 48.31 payları ile ilgili olarak uluslararası bir grupla hisse satışı konusunda görüşmelere başlama kararı verdi...

İhlas Ev Aletleri İhlas Madencilik paylarını yüzde 41,73'e yükseltti!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri İhlas Madencilik paylarını yüzde 41,73'e yükseltti.

Isı ve sıcak su payları belirlenemezse ne olur?

Isı giderlerinin dairelere paylaştırılmasında Merkezi Isıtma Ve Sıhhi Sıcak Su Sistemlerinde Isınma Ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına İlişkin Yönetmelik esasları uygulanıyor. Peki, ısı ve sıcak su payları belirlenemezse

Anel Elektrik İşletme Bakım Koordinatörlüğü'ne Enver Kır atandı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. İşletme Bakım Koordinatörlüğü görevine Enver KIR atandı. Konu ile ilgili Anel Elektrik tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

İhlas Ev Aletleri'nin İhlas Madencilik payları yüzde 40,97'ye ulaştı!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri'nin İhlas Madencilik payları yüzde 40,97'ye ulaştı.

Kurtboğan İnşaat Elektronik Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtboğan İnşaat Elektronik Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Ali Güleç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da kuruldu.

Elektrik-elektronik sektöründen ilk çeyrekte 3 milyar dolarlık ihracat!

Elektrik-elektronik sektörünün ihracatı, 2014 yılının ilk çeyreğinde 2 milyar 947 milyon dolara ulaştı. Sektör, mart ayında yüzde 16,5 artışla 1 milyar 79 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı.

Anel Elektronik payları Haberi

Anel Elektronik payları

Anel Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


30.09.2014 tarihinde Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili olarak 1.77 TL ortalama fiyat aralığından  18.351  adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte  Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret  A.Ş. sermayesindeki paylarımız 30.09.2014  tarihi itibariyle % 26,49 'a...