13 / 05 / 2024

anemon kapadokya taş otel

anemon kapadokya taş otel

Anemon Oteller zinciri, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla 20 otele ulaştı. Anemon Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, Ankara'da ve Kapadokya'da da yeni yatırımlar yaptıklarını belirtti..

Kapadokya Tarih ve Kültür Müzesi'nde sona yaklaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir Avanos'ta yaptırılan Kapadokya Tarih ve Kültür Müzesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi...

Kapadokya Alan Başkanlığı kuruldu!

Kapadokya Alan Başkanlığı kurulmasıyla ilgili kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanuna göre, Kapadokya alanında bulunan Hazine ile kamu kurum ve kuruluşlarının özel mülkiyetindeki taşınmazların satışı, trampası, Başkanlığın görüşüyle yapılacak. 

Kapadokya'ya yasal koruma kalkanı!

AKP milletvekillerinin imzasını taşıyan Kapadokya Alan Başkanlığı kurulmasıyla ilgili kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu...

Kapadokya'daki tek katlı taş yapı yıkıldı!

Kapadokya'da, peribacaları yakınında bulunan yapıların yıkımına devam ediliyor. Zelve Ören Yeri yakınında, inşaat halinde yer alan tek katlı taş yapı yıkıldı.

Kapadokya Aziz Mercurius turizme açılıyor!

Kapadokya'da turizme açılma çalışmaları tamamlanan Aziz Mercurius yer altı şehri, kilisesi, toplu mezarı ve sürgü taşlarıyla ilgi çekiyor.

Kapadokya'ya Ocak-Şubat'ta 209 bin turist geldi!

Türkiye'nin önemli kültür turizm merkezlerinden olan Peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesi, bu yılın ilk iki ayında 209 bin 497 yerli ve yabana turist tarafından ziyaret edildi.

TAMPF Anadolu Sohbetleri 19 Şubat'ta Samsun'da gerçekleşecek!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), organize perakende sektörünün tüm aktörlerini 19 Şubat'ta Samsun'da Anemon Hotel'de gerçekleştirilecek olan "Anadolu Sohbetleri" toplantısında bir araya getirecek.

Tokat'ta Kapadokya'yı andıran dilim kayalar keşfedilmeyi bekliyor!

İlçeye bağlı Gökçeli beldesine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Dilim Kayalar kayaların aşınmasıyla oluşmuş. Kapadokya'yı andıran Dilim Kayalar, jeolojik yapısı, kanyonları ve doğal güzelliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Avanos'ta, tarihi Taş Köprü'nün yanında yapılan inşaata dava açılıyor!

Avanos'ta, tarihi Taş Köprü'nün hemen yanında başlayan inşaatın ruhsat iptali için dava açıldı. Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik mekanlara yapılan betonlaşmalara karşı meslek odaları daha önce harekete geçmişti...

Danıştay Kapadokya'daki otelin yapımını durdurdu!

UNESCO'nun Dünya Miras Listesi' nde bulunan Kapadokya' da yapılan otel inşaatı Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınmıştı. İki yıl önce başlanan otel inşaatı durduruldu

Avanos'ta Kapadokya Yeraltı Seramik Müzesi kuruldu!

Nevşehir'in Avanos ilçesinde bir seramik firmasının sahibi, atölyesinin altında 5 yıllık çalışmanın ardından kendi imkanlarıyla oluşturduğu bin 500 metrekarelik kaya oyma mekanda "Kapadokya Yeraltı Seramik Müzesi" kuruldu.

Anemon oteller zinciri Kapadokya'da taş otel açılışına hazırlanıyor!

Anemon Oteller zinciri, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla 20 otele ulaştı. Anemon Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, Ankara'da ve Kapadokya'da da yeni yatırımlar yaptıklarını belirtti..

Anemon Otelleri, Uşak'ta 15 milyon dolarlık yatırımla otel yapacak!

Belediye, Huzurpark'ta bulunan 12 bin metrekarelik alanı, 5 yıldızlı otel yapması için Anemon Otelleri Grubu'na 49 yıllığına tahsis etti Anemon Otelleri'nin Uşak'a yapmak istediği 5 yıldızlı otel için engel kalmadı...

anemon kapadokya taş otel Haberi

anemon kapadokya taş otel

ANEMON Oteller zinciri, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla 20 otele ulaştı. Manisalı Anemon Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. iş dünyası içinde 45 yıldır var olan ve 1990 yılından bu yana turizm ve otelcüik sektöründe yatırımcı ve işletmeci kimliğini bir arada bulundurarak büyüyen bir marka. Markanın başlangıç hikayesi çok özel. 1989 yılında müteahhitliğini yaptığı otelin, dönemin ekonomik kararları gereği yatırımcısı, ardından işletmecisi olmak zorunda kalan Anemon A.Ş. bugün Türkiye'nin Anadolu'da en yaygın otel işletme zinciri. 


Anemon Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, "Bünyesinde tamamı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tescil edilmiş 9'u 5 yıldızlı, 7'si 4 yıldızlı vr 3'ü de özel belgeli toplam 20 tesis oteliyle grubumuzun, sektöre yatırımı her geçen gün artmaktadır. 

Ankara'da kendi yatırımımızı 2014 sonbaharında açmayı planlıyoruz. Ardından, halen yatırımı...