05 / 05 / 2024

angelina jolie Petra Adası

angelina jolie Petra Adası

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Angeline Jolie sevgilisi Brad Pitt'e 50. yaş günü hediyesi olarak kalp şeklinde bir ada satın aldı. Jolie'nin 20 milyon dolara satın aldığı Petra Adası, New York'un 75 kilometre açığında yer alıyor...

Petra İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Mıthqal Assaf tarafından kuruldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anli tarafından kuruldu.

Angelina Jolie Miraval Şatosu'ndaki hissesini sattı!

Angelina Jolie, 164 milyon dolar değerindeki Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini satışını gerçekleştirdi. 

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   50 bin TL sermaye bedeli ile ALİ KARATAŞ ve Burak Şevki Topcu tarafından kuruldu.

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Akkuş ve Vedat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Petra Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Koronavirüsle Kalkan'daki villalara talep arttı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden talep görüyor... 

Ürdün İsraillilerin mülk edinmesinin yolunu açacak yasa tasarısını kabul etti!

Ürdün'ün tarihi Petra kentinde İsraillilerin mülk edinmesinin yolunu açacağından endişe edilen tartışmalı yasa tasarısı, yapılan değişikliklerin ardından Temsilciler Meclisinde kabul edildi...

Petra Mağazacılık Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Petra Mağazacılık Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Üstün tarafından kuruldu. 

Angelina Jolie, ABD’den taşınmak istiyor!

Güzel oyuncu Angelina Jolie, çocukları ergenlik yaşına ulaşınca ABD’den gitmeyi planladığını söyledi. Jolie, "Başka bir ülkede yaşamak istiyorum ve çocuklarım 18 yaşına girer girmez bunu yapacağım" dedi...

Petra Ecclestone Los Angeles'taki evini rekor fiyatına sattı!

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un 30 yaşındaki kızı Petra Ecclestone, Los Angeles'taki evini 107 milyon dolara sattı.

angelina jolie Petra Adası Haberi

angelina jolie Petra Adası
Angeline Jolie sevgilisi Brad Pitt'e 50. yaşına özel değişik bir doğum günü hediyesi aldı. Jolie, New York'un 75 kilometre açığında yer alan kalp şeklindeki Petra Adası'nı sevgilisi Pitt için satın aldı. Ada'da yer alan iki ev, mimar da olan Brad Pitt'in en sevdiği mimar Frank Lloyd Wright'ın eseri. Ada, New York'a yakınlığı sayesinde 6 çocuk sahibi Jolie-Pitt çifti için mükemmel bir sığınak.


Milliyet...