03 / 05 / 2024

Angelina Jolie sevgilisi kim

Angelina Jolie sevgilisi kim

Hollywood yıldızı Angelina Jolie yeni bir aşka yelken açtı. Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı...

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Angelina Jolie Miraval Şatosu'ndaki hissesini sattı!

Angelina Jolie, 164 milyon dolar değerindeki Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini satışını gerçekleştirdi. 

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Yiğit Marcus Aral sevgilisi Şevval Şahin'e köşk kiraladı!

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’in çok beğendiği Rumeli Hisarı’nda tarihi bir köşkü ayda 120 bin TL'ye kiraladı.

Koronavirüsle Kalkan'daki villalara talep arttı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden talep görüyor... 

Angelina Jolie, ABD’den taşınmak istiyor!

Güzel oyuncu Angelina Jolie, çocukları ergenlik yaşına ulaşınca ABD’den gitmeyi planladığını söyledi. Jolie, "Başka bir ülkede yaşamak istiyorum ve çocuklarım 18 yaşına girer girmez bunu yapacağım" dedi...

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor!

'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor...

Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı!

Hollywood yıldızı Angelina Jolie yeni bir aşka yelken açtı. Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı...

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evi rekor fiyata satışa çıktı!

Ellerindeki gayrimenkulleri bir bir elden çıkarmaya başlayan Angelina Jolie ve Brad Pitt ABD'deki ultra lüks malikaneleri için satış kararı aldı.

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Brad Pitt ve Angelina Jolie'ye rekor şato tazminatı!

Fransız temyiz mahkemesi, ABD'li aktör Brad Pitt ve aktris Angelina Jolie'nin, Fransa'daki şatolarının ışıklandırmasını yapan Odile Soudant'a 568 bin avro tazminat ödemesini kararlaştırdı.

Angelina Jolie: 25 milyon dolara ev aldım!

Brad Pitt ile boşanma kararı aldıktan sonra çok fazla konuşmayan Angelina Jolie, yeni açıklamalarda bulundu. Jolie, yeni bir başlangıç yapmak için 25 milyon dolara bir malikane aldığını söyledi.

Angelina Jolie sevgilisi kim Haberi

Angelina Jolie sevgilisi kim

Hollywood'un rüya çifti Brad Pitt ile Angelina Jolie ayrıldı ancak haklarında çıkan haberler bitmedi. ABD magazin basınının iddiasına göre Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston ile yakınlaştığı ileri sürüldü. Şimdilerde ise Angelina Jolie de yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

Takvim Gazetesi, Entertainment Tonight'ın haberine yer verdi. 42 yaşında olan Angelina Jolie altı çocuk annesi.  Jolie, bir emlakçıyla birlikte olmaya başladı. Emlakçı olan yeni aşkının kimliği henüz belli değil. Yeni sevgilinin, film yıldızları kadar yakışıklı olduğu ileri sürüldü. Jolie, yeni sevgilisiyle ilgili soruları cevapsız...