10 / 05 / 2024

angondje

angondje

Vefa Group'un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon'un başkenti Libreville'nin Andogondje bölgesinde altı aysa 564 konutluk yaşam alanı kuruyor...

Steelife, Gabon’da 564, Venezuela’da 880 konut yapıyor!

Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’in Angondje bölgesinde 564 konutluk kentsel dönüşüm projesini gerçekleştirirken, Venezuela’da ise 880 konutluk bir toplu konut projesine imza atıyor.

Steelife, Gabon’a altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuracak!

Vefa, Orta Afrika ülkesi Gabon’da büyük bir projeye imza atıyor. Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’nin Angondje bölgesinde sadece altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuracak.

Vefa Group markası Steelife, Gabon'da dönüşüm sağlıyor!

Vefa Group’un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’nin Angondje bölgesinde sadece altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuruyor.

angondje Haberi

angondje
Vefa Group'un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon'un başkenti Libreville'nin Andogondje bölgesinde altı aysa 564 konutluk yaşam alanı kuruyor. Gabon ANGT, Ulusal Kalkınma Planı'nın en önemli ayaklarından biri olan kentsel dönüşüm için Steelife'ı seçti. Steellife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Angodje Projesi'ni hafif çelik yapı sistemi ile Nisan'da bitireceklerini...