15 / 05 / 2024

Anıl Aydın

Anıl Aydın

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi, Anıl Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2015 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Avcılar Sokak'ta kuruldu.

Bn Design İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bn Design İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anıl Aydın tarafından kuruldu.

Pelin Akil ve Anıl Altan villaya taşındı!

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, oturdukları siteden müstakil bir villaya taşındı. Pelin Akil ve Anıl Altan'ın yeni evleri iki katlı ve büyük bir bahçeye sahip...

Tosuncuk Mehmet Aydın Giresun’da villa yaptırmış!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın'ın Giresun’da yaptırdığı villlada bir kez kalabildiği ortaya çıktı..

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Aydın Buharkent'te 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Buharkent Belediyesi, 4 bin 33 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Eylül'de gerçekleşecek..

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 18 Eylül'e ertelendi!

Aydın-Denizli Otoyolu işine ait ihale tarihi ve saati 18 Eylül 2018 tarihine ertelendi..

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girdi!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girip yatırım yaptığı öğrenildi.

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Aydın Nazilli'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Aydın İli, Nazilli İlçesi'nde yer alan 16 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 4 milyon 280 bin 118 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 9 Mayıs 2018 olarak belirlendi. 

Aydın Germencik'te 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Germencik Belediye Başkanlığı'na ait olan Aydın İli Germencik İlçesi Karaağaçı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Aydın Nazilli'de 4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi Cabıllık mevkiinde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Anıl Aydın Haberi

Anıl Aydın

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi, Anıl Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1- Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Mekanik Tesisat Mühendisliği, Elektrik Tesisat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Jeoloji ve jeofizik Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama ve diğer mühendislik alanlarında projelendirme ve diğer mühendislik hizmetleri 2-Proje yönetimi, fizibilite raporu, ihale şartnamesi, keşif, metraj, hakediş, geçici ve kesin kabul, şantiye yönetimi, yapı denetimi ve benzeri konularda teknik müşavirlik ve diğer mühendislik hizmetleri 3-Yukarıdaki maddelerde sıralanmış olan tüm mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinin kurulu olunan il ve diğer illerde yerine getirilmesi için plan, proje, harita, jeolojik ve sismik etütlerin hazırlanması veya hazırlatılması, bunlara ilişkin meslek odalarına kayıt ve büro tescili yapılması 4-...