10 / 05 / 2024

Anımtur Turizm iletişim

Anımtur Turizm iletişim

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi bugün Bakırköy'de 6 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi bugün Bakırköy'de 6 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Silivri Konutları 3. Etap iletişim!

Silivri Konutları 3. Etap iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan proje KİPTAŞ tarafından Silivri'de hayata geçirilecek. 

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Mahizer İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahizer İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Bakırdal ve Mustafa Doğan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Modda Senkron iletişim bilgileri!

Toplam 168 daire ve mağazalardan oluşan Modda Senkron projesi 12 bin metrekare alana sahip. Modda Senkron iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Anımtur Turizm iletişim Haberi

Anımtur Turizm iletişim

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi bugün Bakırköy'de 6 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi konusu:
İç ve dış turizme hizmet verecek turistik otel motel kamping tatil köyü apartman otel oberjler hoteller pansiyonlar spor ve avcılık tesisleri kurmak işletmek imal edip kiralamak kira ile işletmek lokanta cafe bar disko restaurant müzikhol gazino otopark eğlence spor tesisleri kurmak ve işletmek Her türlü hava deniz ve kara vasıtaları ile şehir içişehirlerarası ve uluslararası turizm taşımacılığı yapmak öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak ve 4.1.2017 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı...