21 / 05 / 2024

Anıtkabir müze vinci

Anıtkabir müze vinci

MSB Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı; Anıtkabir müze vinci bölüm sergi salonunda havalandırma sistemi yapılması işini 18 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İş 90 günde tamamlanacak.

Safranbolu'da müze sayısı artacak!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan ve "korumanın başkenti" olarak anılan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde iki olan müze sayısı yapılan restorasyonlarla 4'e çıkarılacak.

Mısır Apartmanı’nda müze heyecanı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Mehmet Akif Ersoy’un evini müze yapıyoruz” açıklamasından sonra dairenin bulunduğu Beyoğlu’ndaki Mısır Apartmanı’nda hazırlıklar başladı. 

Mehmet Akif Ersoy'un evi müze oluyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da istiklal şairi Ersoy'un ömrünün son günlerini geçirdiği daireyi, Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ne dönüştüreceklerini söyledi...

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Caddesi'ndeki evi müze olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy'un Türkiye'ye döndükten sonra kaldığı istiklal caddesinden Mısır Apartmanı 4. katındaki evinin müze olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul ‘müze şehir’ olsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu toplantısında  yaptığı açıklamada İstanbul’u bir “müze şehir” haline getirmek istediğini belirtti ve müze türleriyle ilgili çalışma yapılmasını istedi.

Mimarlar Odası'ndan Anıtkabir imar planı açıklaması!

Mimarlar Odası, Anıtkabir’le ilgili 2023 Nazım İmar Planı incelemesini yaptı. Plana göre Anıtkabir alanın 100 bin metrekare alan konut alanı olacak.

Marmaris Grand Yazıcı Otel müze olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz günü Marmaris'te tatilini yaptığı Grand Yazıcı Otel'in müze olması için harekete geçildi.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Latife Hanım Köşkü Anı Evi müze oldu!

Karşıyaka Belediyesi tarafından restore ettirilerek 2008 yılında ziyarete açılan Latife Hanım Köşkü Anı Evi, 'Özel Müze' olarak tescillendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca onaylanan müze statüsünün, hem tarihi yapının hem de Karşıyaka'nın tanıtımına katkılar sağlayacağı belirtildi.

Anıtkabir'e yapılan halı sahanın yıkımı için 72 saat verildi!

Mimarlar Odası'nın Anıtkabir yerleşkesine halı saha yapıldığını duyurmasının ardından CHP 'yıkım' için 72 saatlik ültimatom verdi.

Anıtkabir'de yapılan çocuk parkına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Anıtkabir'de yapılan çocuk parkına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Anıtkabir'e halı saha mı yapıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, tepki çeken ve kaldırılan çocuk parkının ardından Anıtkabir yerleşkesi içine halı saha yapıldığını bildirdi.

Anıtkabir müze vinci Haberi

Anıtkabir müze vinci

MSB Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı; Anıtkabir müze vinci bölüm sergi salonunda havalandırma sistemi yapılması işini ihaleye çıkarıyor. İş 90 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 18 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da MSB Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı Kirazlıdere'de yapılacak. 



İHALE İLANI:



HAVALANDIRMA SİSTEMİ MSB.ANKARA İNŞAAT EMLAK BÖLGE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 201


MSB ANKARA İNŞAAT EMLAK BÖLGE BAŞKANLİĞİ


ANITKABİR K LIĞI MÜZE VİNCİ BÖLÜM SERGİ SALONLARINA HAVALANDIRMA SİSTEMİ YAPILMASI yapım işi 4734 sayılı Kamu ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye 


ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/102485


1- İdarenin


a) Adresi : MSB ANKARA İNŞAAT EMLAK BÖLGE BAŞKANLIĞI KİRAZLIDERE/ BAKANLIKLAR ÇANKAYA/ANKARA


b) Telefon ve faks numarası : 3124174446 - 3124250417


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) ihale dokümanının görülebileceği : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


internet...