01 / 05 / 2024

Ank Mekanik İnşaat Kimin

Ank Mekanik İnşaat Kimin

Ank Mekanik İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yüksel Güven imzasıyla kuruldu.

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

Mechart Mühendislik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechart Mühendislik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Onur Kayhan tarafından kuruldu.

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükran Savcı tarafından kuruldu.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payidar Mekanik İnşaat Tekstil Kimya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Seyfettin AKpul tarafından kuruldu.

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minel Group Mühendislik Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erçin Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esens Polat tarafından kuruldu.

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Faik Fındıkoğlu tarafından kuruldu.

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Mekanik İnşaat İç Dış Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Metin Demir ve Oğuzhan Demir ortklığında kuruldu.

Turan Mekanik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turan Mekanik İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muhammet Türkoğlu tarafından kuruldu.

Ottoman Mekanik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Mekanik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yavuz tarafından kuruldu.

Berf İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berf İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadullak Çeliker tarafından kuruldu.

Ank Mekanik İnşaat Kimin Haberi

Ank Mekanik İnşaat Kimin

Ank Mekanik İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yüksel Güven imzasıyla  kuruldu. 


Ank Mekanik İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar,fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama,...