01 / 05 / 2024

Anka Park açıldı mı

Anka Park açıldı mı

Ankapark projesinde henüz açıklanmayan açılış tarihi için çalışmalar sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankapark fotoğraflarını Twitter'da paylaştı... İşte Anka Park Roller Coster oyuncaklı projede bugünkü işler...

Anka Park ne zaman açılıyor?

Anka Park ne zaman açılıyor sorusuna Ağustos ayında açılacak yanıtını verebiliriz. Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi arazisinde inşa edilen Ankapark şantiyesi dün itibari ile geziye açıldı...

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

Anka Park’a haciz geldi!

Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde inşaatına başlanan, 2 milyar Türk Lirası maliyete sahip olan ve Atatürk Orman Çiftliği'ne hukuksuz olarak yapıldığı belirtilen Anka Park’a haciz geldi.

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Ukrayna'ya İBB tarafından yapılan 'İstanbul Parkı' açıldı!

Ukrayna'nın Odessa şehrinde bulunan İstanbul Parkı açıldı. Park İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Çanakkale 15 Temmuz şehitler parkı açıldı!

Çanakkale Lapseki belediyesi tarafından inşa edilen 15 Temmuz şehitler parkı açıldı.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Anka Park açıldı mı Haberi

Anka Park açıldı mı

Ankapark nerede? diye soranlara cevap, "Ankapark projesi Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçiriliyor" şeklinde verilebilir... 


Ankapark açılış tarihi nedir? Ankapark ne zaman açılıyor? Ankapark açıldı mı? sorularına cevap da hazır; Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankapark açılış tarihini henüz açıklamadı... 


Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankapark projesinde bugün gerçekleştirilen çalışmaları resmi Twitter hesabı aracılığıyla sosyal medyada paylaştı... İşte Ankapark projesinde bugün yapılan işler ve fotoğrafları...


ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı @ABB_FEN:


"ANKAPARK  yürüyüş yollarının hücresel dolgusu yapıldıktan sonra  gro betonu atımı devam ediyor" 





"ANKAPARK içerisinde hizmet verecek kara tren hattımızın hücresel dolgu ve gro betonu atılması çalışmamız devam ediyor" 







"Anadolu Bulvarı -  ANKAPARK geçiş köprümüzün dolgu ve iyileştirmesi çalışmalarımız devam ediyor"








"ANKAPARK Girdap Coaster oyuncağımızın kurulumu ve montajı...