04 / 05 / 2024

anka park projesinde son durum ne

anka park projesinde son durum ne

Ankapark projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Proje tamamlandığında Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark projesinde son durum...

Mansur Yavaş: Anka Park toplam 700-750 milyon dolara mal olmuş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Anka Parkı'na karşı çıkmıştık. Net rakamını söyleyeceğim sizin televizyonunuzda. Yaptığımız araştırmalarda daha 200 milyon, arkasından 300, 400 dediler. Şu anda teftiş devam ediyor." dedi...

Anka Park’a haciz geldi!

Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde inşaatına başlanan, 2 milyar Türk Lirası maliyete sahip olan ve Atatürk Orman Çiftliği'ne hukuksuz olarak yapıldığı belirtilen Anka Park’a haciz geldi.

Başakşehir Yeni Merkez ve Botanik Park projesinde son durum!

Başakşehir Yeni Merkez projesinde üst yapı planlama çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve proje aşamasına geçildi. 2017'de açılacak olan Botanik Şehir Parkı projesi ise henüz ihale aşamasında.

Nurol Park projesinde peşinat ve faiz sıfırlandı!

Nurol GYO, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Nurol Park projesinde peşinatı ve faizi sıfırladı. Kampanya kapsamında peşin fiyatına yüzde 10 indirim, 0 peşinat ve yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Bahçeşehir Park projesinde daireler Eylül'de satışta!

Atmaca Grup iştiraki MFA İnşaat, Bahçeşehir Gölet çevresinde yapacağı Bahçeşehir Park projesinde ultra lüks rezidansları Eylül ayı içerisinde satışa çıkarıyor. Rezidansların fiyatı 1 milyon 700 bin TL'den başlayacak...

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde son durum ne?

Selimoğlu-Pana ortaklığında ilk ruhsat alınan ve geçen hafta atılan temelden sonra katların çıkmaya başladığı Brooklyn Park Projesinde arsa sahiplerinin daire taksimatları yapılıp herkesin alacağı bağımsız bölümler belirlendi...

Prestij Park projesinde teslimler başladı!

BakYapı, imar sorunlarının yaşandığı bölgede risk alarak geliştirdiği Esenyurt'taki İstanbul Prestij Park projesinde teslimlere başladı.Projenin ilk etap teslimlerinin nisan ayma kadar tamamlanacağı bildirildi.

Kayseri Icon Park projesinde daireler 260 bin TL' den başlıyor!

Etna Yapı tarafından hayata geçirilen Kayseri Icon Park projesi toplam 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Kayseri Icon Park projesinde daireler 260 bin TL' den başlıyor.

Future Park projesinde 147 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 42 ay sıfır faizle konut satışları yapılıyor. Projede fiyatlar 147 bin liradan başlıyor.

Future Park projesinde fiyatlar 36 bin TL'den başlıyor!

HİPER Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesinde yüzde 25 peşinat ve 42 ay sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün. Projede fiyatlar 36 bin TL'den başlıyor.

Future Park projesinde günde 87 TL taksit ile ev sahibi olun!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen İstanbul Future Park projesinde yüzde 25 peşinat ve 42 ay sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün. Projede günde 87 TL taksit ile konut sahibi olunabiliyor.

Terrace Tema Park projesinde 151 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Terrace Tema projesi 2 blok halinde toplam 416 adet konuttan meydana geliyor. Terrace Tema Park projesinde yer alan dairelerin fiyatları 151 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Asia Park projesinde 377 bin TL'ye 2+1!

Asia Park projesinde yer alan dairelerin alanları 104 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 377 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

anka park projesinde son durum ne Haberi

anka park projesinde son durum ne


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından  Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen Ankapark projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. 2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alana kurulan Anka Park'ın 2015 sonuna kadar açılması planlanıyor. Proje tamamlandığında Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. 



İşte Ankapark'ın son hali...



Ankapark içerisinde hizmet verecek olan kara tren ray hattı montajı devam ediyor





Ankapark 'ta bulunan dijital oyun çadırının iç mekan tema giydirmeleri devam ediyor





Ankapark'ta bulunan Uçan Ada'nın kontrol odasının platform inşaatı yapılıyor 





Ankapark'ta dinozor oyun çadırlarının dış cephe yapay kaya giydirmeleri devam ediyor





Ankapark giriş kapısı çevresi zemin grobeton atımı ve polyester kaplamaları devam ediyor








Ankapark'ta 75m yükseklik, 13m çap ve 24 kişi taşıma kapasitesi olan Kule modeli oyuncağın...