30 / 04 / 2024

Anka Yapı emlak 2013

Anka Yapı emlak 2013

Türkiye’de Kentsel Dönüşüm öncüsü Anka Yapı, Fikirtepe bölgesindeki Evim Kadıköy projesi ile 5 - 8 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo fuarında yerini alıyor...

Anka Yapı'da malikler sözleşmeyi feshetti!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde ilk proje ruhsatı alarak temelini atan Anka Yapı'nın ikinci proje adasında yapılan malikler toplantısından sözleşmeleri feshetme kararı çıktı. Firmanın kararı bekleniyor.

Anka Yapı'ya Fikirtepe projesinde fesih kararı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde ilk proje ruhsatı alarak temelini atan Anka Yapı'nın ikinci proje adasında yapılan malikler toplantısından sözleşmeleri feshetme kararı çıktı.

Anka Yapı'da sözleşmeleri feshetme kararı çıktı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde ilk proje ruhsatı alarak temelini atan Anka Yapı'nın ikinci proje adasında yapılan malikler toplantısından sözleşmeleri feshetme kararı çıktı.

Anka Yapı'ya fesih şoku!

Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki Evim Kadıköy Projesinin ikinci etabını oluşturması planlanan Büyük ve ikinci adasında sürecin uzaması ve bazı belirsizlikler, vatandaşların yapılan kat karşılığı inşaat sözleşmelerini fesih etme kararı almasına sebep oldu.

Anka Yapı, Fikirtepe'deki 'orta ada'dan çekilecek mi?

Anka Yapı ilk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Anka Yapı ile Mist İnşaat Fikirtepe'de anlaşmayı sağladı!

Anka Yapı İlk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Tunalar Yapı Emlak İnşaat Elektrik Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar Yapı Emlak İnşaat Elektrik Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Çiçek tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ertakuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Der Saadet Caddesi'nde kuruldu.

Teymur İnşaat Yapı Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teymur İnşaat Yapı Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Kerem Teymur Müdürlüğü'nde kuruldu.

Tiril Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiril Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi'nde, Yusuf Tiril Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Anka Yapı Evim Kadıköy satılık daire!

Anka Yapı Evim Kadıköy satılık daire fiyatları 367 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 2 bin 500 adet konuttan meydana gelen projenin 22 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Anka Yapı Evim Kadıköy satış ofisi!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer alan Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilen Evim Kadıköy projesi 2 bin 500 konuttan oluşuyor. İşte Anka Yapı Evim Kadıköy satış ofisi iletişim bilgileri...

Antalya Homes Yapı Emlak Turizm Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Antalya Homes Yapı Emlak Turizm Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Suna Öksüz Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Anka Yapı emlak 2013 Haberi

Anka Yapı emlak 2013

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Kentsel Dönüşüm Altyapı Müdürlüğü’ne tüm dosyalar tamamlanmış olarak ruhsat başvurusunda bulunan ilk firma ANKA YAPI oldu.  25.10.2013 tarihinde Kentsel Dönüşüm Altyapı Müdürü Sn. Bülent Babaoğlu tarafından  evraklar teslim alınarak ruhsat başvurusu kabul edilen ilk firma olmanın heyecanı ile proje hızla kaldığı yerden devam edecektir.

31.05.2013 tarihinde Bakanlar Kurulu kararı ile 6306 sayılı yasa kapsamında yeni düzenlemeler yapılacağı için Fikirtepe bölgesinde bekleyiş başlamıştı. Bu bekleyiş yaklaşık 3 ay gibi kısa bir zamanda Bakanlık kararı ile emsal 4 olarak kesinleştirildi.

Yaklaşık olarak iki buçuk yıldan beri özel imar plan alanı ilan edilen Fikirtepe Dumlupınar Eğitim ve Merpenköy mahallerini kapsayan 134 hektarlık alanda % 100 anlaşmaya ulaşan firma sayısı 3  firmayı geçemeyince firmaların da çevre ve şehircilik bakanlığı da...