03 / 05 / 2024

ANKAFF 4 Ankara Mobilya Fuarı açıldı

ANKAFF 4 Ankara Mobilya Fuarı açıldı

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği’nin (ANSİMOD) düzenlediği “ANKAFF 4’üncü Ankara Mobilya Fuarı”, ATO Congresium’da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışa Emrullah İşler ve Murat Alparslan, İlhan Erdal, ATO Başkanı Salih Bezci katıldı.

Portova Ankara'da 550 bin TL'ye 4+1! Yeni Proje!

Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Portova projesi 91 adet daireden meydana geliyor. Portova Ankara'da 550 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olabilmek mümkün.

Ankara Belediyesi'nden 3 ilçede satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gölbaşı, Yenimahalle ve Pursaklar ilçesindeki 4 arsayı satıyor. Konut imarlı arsaların satış bedeli 129 milyon 51 bin 950 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni kültür merkezi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine 4 yeni kültür merkezi geliyor. İnşa edilecek Turgut Özal ve Kaletepe kültür merkezlerinin ihale süreci devam ediyor.

Ankara Çankaya'da 4 ayda 146 bina yıkıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi, bölgedeki harap ve metruk haldeki gecekonduları yıkıyor. 2017'nin ilk 4 ayında 146 binanın yıkımı gerçekleşti.

Ankara Pursaklar'da 4,5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Gümüşoluk Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul TC. Ankara 23. İcra Dairesi tarafından satılıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirtiliyor.

Ankara Çankaya'da satılık 4 gayrimenkulün ihalesi 23 Mayıs'ta!

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Çankaya ilçesi, Nasuh Akar Mahallesi'ndeki 4 bağımsız bölüm satışa sunuluyor..

Ankara 1. OSB'deki 1.4 milyar dolarlık yatırıma taş ocağı engeli!

Ankara Sanayi Odası 1. OSB’nin genişletilmesi için önerilen araziye bakanlık onay verdi. ASO , 1.4 milyar dolarlık yatırım kararı almasına rağmen arazide faaliyet gösteren “taş ocağı” projeyi kilitledi.

Ankara Pursaklar'da 4,1 milyon TL'ye icradan satılık 4 hangar yapı!

Ankara ili Pursaklar İlçesi Ülümbüş Mahallesi'nde yer alan 4 hangar bina satışa sunuluyor. Taşınmazların kıymeti 4.164.349,00 TL olarak belirtiliyor.

TOKİ yılsonuna kadar Ankara'da 4 bin 645 konut ihale edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın Sincan, Mamak ve Kuzey Kent Girişi bölgelerinde yılsonuna kadar toplamda 4 bin 645 konut ihale edecek.

Ankara EGO 4. Bölge Müdürlüğü arsası satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ'ın Danişment Mahallesi'ndeki EGO Otobüs Daire Başkanlığı 4. Bölge Müdürlüğü'nün bulunduğu arsayı satışa çıkardı. İhalesi 8 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 356 milyon 276 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ'den Ankara Mamak 3. ve 4. Etap'a 1,825 yeni konut!

Başkentte kentsel dönüşüm projelerine hız veren TOKİ, Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 3. ve 4. Etap'ta 1,825 yeni konut hayata geçirecek.

Ankara Büyükşehir'den Gölbaşı ve Mamak'ta satılık 4 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'nın Gölbaşı ve Mamak İlçelerinde bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam satış bedeli 194 milyon 972 bin 556 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut'tan Ankara, Kocaeli ve Niğde'ye 4.500 konut!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Ankara, Kocaeli-Gebze ve Niğde'de orta ve ortanın altına hitap eden 4 bin 500 konutu ekimin sonu ve kasımın başı itibarıyla satışa sunacaklarını belirtti.

ANKAFF 4 Ankara Mobilya Fuarı açıldı Haberi

ANKAFF 4 Ankara Mobilya Fuarı açıldı

Ankara'nın kendine has mobilyasını yurt içi ve dışında tanıtmak amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen "ANKAFF Ankara Mobilya Fuarı", AK Parti Ankara milletvekilleri Emrullah İşler ve Murat Alparslan, MÜSİAD Başkanı İlhan Erdal, ATO Başkanı Salih Bezci ile sektör temsilcilerinin katılımıyla açıldı. İşler burada yaptığı konuşmada, Ankara'nın mobilya sektörüne yaptığı katkının altını çizdi. Tüm sektörlerde olduğu gibi mobilyada da marka değeri için profesyonelliğin gerektiğini söyleyen İşler, "Bunun için Ar-Ge'ye kaynak ayrılmalı" dedi. Türkiye'nin son zamanlarda karşı karşıya kaldığı tehditlerden söz eden İşler, birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu sürece Türkiye'nin tüm zorlukları aşacağını söyledi. Vatandaşlara "Alışverişe, sokağa çıkın. Hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edin" diye seslenen İşler, "Ticareti tekrar canlandırmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.


"MOBİLYADA ÖNDEYİZ"

AK Parti Ankara Milletvekili Murat...