14 / 05 / 2024

Ankapark için durdurma kararı verildi

Ankapark için durdurma kararı verildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, "yargı kararı sorununu çözerek inşaatına yeniden başlayacağını" söylediği Ankapark projesi bir engele daha takıldı. Proje için ikinci yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Müteahhitler çimento fiyatları için çözüm bekliyor!

Müteahhitler tarafından başlayan inşaat durdurma eylemi geçtiğimiz günlerde sona erdi. İnşaatın yeniden başladığını söyleyen sektör temsilcileri çimento fiyatları için çözüm beklediğini dile getirdi.

Validebağ Korusu’ndaki proje için mahkemeden dur kararı!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Validebağ Korusu'nda gerçekleştirilecek rehabilitayon projesine başlama tarihi 21 Haziran olarak duyurulmuştu. Mahkeme proje için yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Antalya Demre'deki kaçak villa için karar: 30 gün içinde yıkılacak!

İdare Mahkemesi, Demre ilçesi Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkımına ilişkin daha önce verdiği yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, yıkım için 30 gün süre vereceklerini belirtti.

Mahkemeden Tozkoparan için flaş karar!

İstanbul Tozkoparan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında kriz yaşanmaya devam ediyor. Mahkeme Tozkoparan'da devam eden yıkımlar için durdurma kararı aldı. 

Ankapark’ta sona gelindi! 30 gün içinde tahliye edilecek!

750 milyon dolar harcanan ve demir yığınına dönen Ankapark için vakit doldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2018'de işletmesi özel bir şirkete tahsis edilen Ankapark’ın 30 gün içerisinde tahliye edilmesini istendi.

Yılmaz Özdil, Bodrum'daki kaçak villasının yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı aldırdı!

Dün Yılmaz Özdil'in Bodrum Bitez'deki kaçak villasının yıkımı için ekipler bölgeye gitti. Kiremitler tek tek istiflenirken mahkemeye giden Özdil, 'yürütmeyi durdurma kararı' aldırdı...

Kanal İstanbul ÇED Raporu’nun iptali için dava açıldı!

İBB avukatları, hayata geçirilmesi planlanan Kanal İstanbul projesi için yürütmeyi durdurma ve iptal talebiyle bugün İstanbul 6. İdare Mahkemesi’ne başvuru yaptı.

Ankapark'ın yapımı için 1.3 milyar TL harcandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark bütçesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Ankapark'ın yapımı için 2 milyar TL değil, 1.3 milyar TL civarında harcama yapıldığı ifade edildi.

Ankapark için ayda 2.2 milyon TL kira ödenecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralama ihalesine açılan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisindeki Ankapark için ihaleyi kazanan şirket tarafından ayda 2.2 milyon TL kira ödenecek..

Munzur Vadisi için alınan acele kamulaştırma kararı durduruldu!

Munzur Vadisi için alınan acele kamulaştırma kararı durduruldu. Tunceli Barosu, durdurma kararı ile ilgili basın toplantısı düzenleyerek kararı ve gerekçelerini kamuoyu ile paylaştı...

Florya Akvaryum için yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Florya Akvaryum konseptinde yer alan yapılar için yürütmeyi durdurma kararı verildi ancak bununla ilgili hiçbir işlem yapılmadı.

Bahçeşehir Göleti için yeni hamle!

Durdurma kararı olmasına rağmen inşaatı devam eden Bahçeşehir Göleti için Bahçeşehir Gölet Gönülleri ile BADER yarın toplanarak video ve fotoğraf ile inşaatın devamını kanıtlayarak inşaatı durdurma kararı dilekçesine ekleyecek.

Ankapark'ın inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapılan Ankapark'ın inşaatına ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Ankapark için durdurma kararı verildi Haberi

Ankapark için durdurma kararı verildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, "yargı kararı sorununu çözerek inşaatına yeniden başlayacağını" söylediği Ankapark için ikinci yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Danıştay 14. Dairesi Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapılması düşünülen ve ihalesine dahi çıkılan arıtma tesisinin projesinin yürütmesi...