02 / 05 / 2024

Ankapark ziyarete açıldı mı

Ankapark ziyarete açıldı mı

Ankapark ne zaman açılıyor? Anka Park Ankara Temapark projesi ne zaman açılacak? Ankapark açılış tarihi nedir? İşte bu sorulara cevap, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, Ankapark şantiyesinin geziye açıldığını duyurdu...

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Hatay Şehir Müzesi açıldı!

Hoşgörü kenti Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürünü yansıtan Şehir Müzesi ziyarete açıldı...

Kapadokya'daki yer altı yerleşim alanları açıldı!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyarete kapatıldı ve yer altı yerleşim alanları ziyarete açıldı.

Urartu Müzesi 9 yıl sonra yeni binasında ziyarete açıldı!

Van'da, 2011 yılındaki depremlerde hasar gören "Urartu Müzesi", Van Kalesi'nin güneyinde 21 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen yeni binada ziyarete açıldı

Los Angeles'taki Serpentine Pavyonu ziyarete açıldı!

Dünyanın en sıradışı mimari yapılarından biri olan Serpentine Pavyonu ziyarete açıldı. Los Angeles'ta bulunan pavyon 24 Kasım'a kadar ziyarete açık kalacak. 

Gökmedrese 26 yıl sonra yeniden ziyarete açıldı!

Sivas'taki Gökmedrese restorasyon çalışmalarının önemli bölümünün tamamlanmasının ardından 26 yıl sonra yeniden ziyarete açıldı.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan bölümler ziyarete açıldı!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Saray Mutfakları ve hamamı, Aşçılar Mescidi, Kalayhane ile Harem Hünkar Hamamı, Valide Sultan Hamamı ve Kuşhane Mutfağı ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan Arslanlı Bahçe ziyarete açıldı.

Çanakkale Troya Müzesi açıldı!

Çanakkale'de yapımına 4 yıl önce başlanan Troya Müzesi, ziyarete açıldı. Maliyeti 75 milyon lirayı bulan müze 10 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Vehbi Koç’un evi özel bir sergi ile ziyarete açıldı!

Koç Holding'in kurucusu Vehbi Koç'un, yaz aylarında ailesiyle birlikte ikamet ettiği Sarıyer'deki Büyükdere Evi ilk kez bir sergi ile ziyarete açıldı. 

Vehbi Koç’un evi ziyarete açıldı!

Vehbi Koç’un ailesi ile birlikte uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Sarıyer’deki Büyükdere Evi özel bir sergi ile kapılarını ziyarete açtı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

Ankapark ziyarete açıldı mı Haberi

Ankapark ziyarete açıldı mı



Ankapark Temapark Ankara projesi ne zaman açılacak? Ankapark açılış tarihi nedir? Anka Park Ankara projesinin açılışı ne zaman gerçekleşecek?...


İşte tüm bu soruları cevaplayan tweet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'ten geldi. 


Melih Gökçek, @06melihgokcek Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ankapark projesinin Ankaralılar'ın bugün (15 Mart 2014 Cumartesi) ve yarın (16 Mart 2014 Pazar günü) 10:00- 18:00 saatleri arasında ziyaretine açıldığını duyurdu. 


Daha önce de Ankapark'ın Mart ayı içerisinde Ankaralılar'ın şantiyeyi görmesi için ziyarete açılacağı duyurulmuştu...


İşte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in Ankapark projesinin bugün ziyarete açıldığını duyuran o tweet'i; 



İbrahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek: 


ŞU ANDA IMALAT AŞAMASINDA OLAN ANKAPARKI HERGÜN GELİP GEZEBİLİRSİNİZ...BUGÜN VE YARIN SIZI MUTLAKA BEKLİYORUZ...GEZI OTOBÜSLERİMİZ...>>>


İşte bugün gerçekleşen Ankapark Temapark ziyaretinden ilk fotoğraflar;






Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek,...