05 / 05 / 2024

Ankara 2016 projeler

Ankara 2016 projeler

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gençlerle buluşuyor, Ankara'yı tartışıyor programının ikinci gününde Başkent'te ulaşım ve trafik düzeni konuları ele alındı.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da hayata geçimek istediği 111 projeyi açıkladı. İşte Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler... 

Diyarbakır'da 2016-2017'de yapılan projeler TBMM'de!

Diyarbakır ilinde 2016-2017 arasında yapılan projeler mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

2012 yılında Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu Yepı'nın ortaklığı ile kurulan Kaşmir Yapı A.Ş., Ankara'da projeler yapmaya devam ediyor..

CNR Ankara'da dev projeler görücüye çıktı!

Ankara'nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Ankara Gayrimenkul Yatırımları, dev projeler ev sahipliği yaptı.

Mega projeler sadece İstanbul ve Ankara'yı ilgilendirmiyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ayancık ilçesinde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.Bakan Arslan: “Büyük projeler sadece İstanbul ve Ankara'yı ilgilendirmiyor” dedi.

Ankara için vadedilen çılgın projeler meclis gündeminde!

2011 genel seçimleri öncesinde Ankara'da yapılacağı açıklanan projeler TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Halk GYO Ankara Kızılay Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Kızılay Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Ankara Yenişehir Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Yenişehir Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Kumru Ankara proje fiyatları 2016!

Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen Kumru Ankara projesinde 162 konut ve açık çarşı alanı bulunuyor. İşte Kumru Ankara proje fiyatları 2016...

Kumru Ankara kampanyası 2016!

32 katlı tek kule halinde yükselen Kumru Ankara Rezidans projesi Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yıldızevler'de inşa ediliyor. İşte Kumru Ankara kampanyası 2016...

Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları!

Kuzu Grup Kumru Ankara projesi toplamda 162 adet konuttan meydana geliyor. İşte, Kumru Ankara Yıldızevler 2016 fiyatları...

Ankara 2016 projeler Haberi

Ankara 2016 projeler


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, özellikle gençlerden gelen yoğun talep üzerine Ankara Metrosu son sefer saatlerinin yeniden saat 24.00’a kadar uzatılması talimatını verdi. Yeni düzenleme dün geceden (26 Mayıs Perşembe) itibaren uygulanmaya başlandı. 


“Başkan Gökçek, Gençlerle Buluşuyor, Ankara’yı Tartışıyor” buluşmalarının ikinci gün konusu “Ulaşım ve Trafik Düzeni” oldu. Yaklaşık 250 gencin katıldığı programda, Başkent ulaşımına ilişkin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapımı süren çalışmaları sinevizyon eşliğinde gençlere anlatan Başkan Gökçek, daha sonra yine katılımcı gençlerin sorularını cevaplandırdı.


-“ALT-ÜST GEÇİTLERİN ÇOK BÜYÜK KATKISI VAR”

Katılımcıların alkışları eşliğinde salona giren ve yapılan çalışmaların video ve fotoğraflarının yer aldığı dev ekrandaki sinevizyon eşliğinde açıklamalar yapan Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu 1994 senesinde araç sayısının 350 bin olduğunu ve bu sayının yabancı plakalı araçlarla birlikte...