10 / 05 / 2024

Ankara Adliye Sarayı yıkım

Ankara Adliye Sarayı yıkım

Ankara Adliye Sarayı için yıkım kararı çıktı. Önümüzdeki aylarda yıkılacak Adliye Sarayı'nın yerine yenisi inşa edilecek.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Ankara'daki Adliye binalarının kiraları TBMM'de!

Ankara'da hizmet veren adliye binalarına ilişkin soru önergesi verildi. CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, konuyu TBMM gündemine taşıdı

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Ankara Pursaklar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Pursaklar Saray 98195 Nolu Adanın Kuzeyinde Bulunan Park Alanında Dağıtım Merkezi Yerinin Ayrılmasına Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ankara Adliye Sarayı yıkım Haberi

Ankara Adliye Sarayı yıkım

Ankara Adliye Sarayı için bayram öncesi yıkım kararı alındı. Yeni bir adliye yapılması için harekete geçildi. 


Karar kapsamında önümüzdeki aylarda Ankara Adliye Sarayı yıkılacak. Yetkililer, şu anda adliyedeki birçok mahkemenin Ankara'nın değişik bölgelerinde kiralanan binalarda faaliyet gösterdiğini hatırlattı.


Yıkılacak Ankara Adliye Sarayı'nın yerine metro istasyonunun yapılacağı belirtildi. Yeni Adliye Sarayı için Yenimahalle sınırları içinde bulunan toptancı sebze hali alanının düşünüldüğü...