28 / 04 / 2024

ankara ağaçayak cami

ankara ağaçayak cami

Başkentte 18’inci yüzyılın tarihi dokusunu taşıyan ve yüzyıllardır ibadete açık olan tarihi Ağaçayak Camisi yerle bir oldu. Duvarları yıkılarak kullanılamaz hale gelen cami ilgi bekliyor

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

Pasifik GYO'dan Merkez Ankara açıklaması! Toplam gelir 5.1 milyar TL'ye yükseldi! 

Pasifik GYO'nun Merkez Ankara'daki Arsa Satışı Karşılığı Şirket Yüklenici Payı Toplam Geliri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Ankara Açelya Apartmanı bölgesinde kira fiyatları arttı!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Açelya Apartmanı temeli kayması nedeniyle tahliye edilmişti. Apartmanda yaşayanların evsiz kalması bölgedeki fırsatçıları harekete geçirdi. Evlerini kiraya veren ev sahipleri kiralara 500 TL zam yaptı. 

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Emlakçılık terimi ilk zamanlardan günümüze oldukça değişti. Böylece emlakçıların yaptıkları işler de değişti. Mülk alım-satımı dijital ve teknolojik çağa ayak uydurarak, aracı ve komisyoncu gibi terimlerden sıyrılarak gayrimenkul danışmanlığı ismini aldı. Peki gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Çanakkale'deki iki asırlık cami restore edilecek!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kumarlar köyünde yer alan ve yaklaşık 2 asır önce inşa edilen cami restore edilecek.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

ankara ağaçayak cami Haberi

ankara ağaçayak cami

Altındağ'da 1705'te inşa edilen su basmanına kadar taş, üzeri ahşap malzemeden yapılan ve 2006'da restore edilen 301 yıllık caminin duvarları çöktü. Caminin bulunduğu Ulucanlar Caddesi'nde yaşayan çevre sakinleri tarihi camiyle ilgilenilmemesine isyan ederek, "10 yıl önce Vakıflar Bölge Müdürlüğü restore etti. 1 yıl önce duvarlarında oluşan çatlaklar nedeniyle ibadete kapatıldı. Bir ay önce üzerimize uçtu ama tadilat yok" dedi. Sakarya Mahallesi Muhtarı Abdullah Yıldız, "Yüzyıllardır ibadete açık olan ve nakışlı kalem işleri süslemeleri ile bölgemizde ün salan camimiz yerle bir oldu" dedi. Yıldız, "Ulucanlar Caddesi üzerinde yer alan ve duvarları üzerinde mukavemeti artırmak gayesi ile bol miktarda ağaç hatıl ve direklerin kullanılması nedeniyle Ağaçayak adını alan cami için restorasyon da kar etmedi. Toprak damlı ve minaresiz olarak yapılan caminin...