28 / 04 / 2024

ankara ahlatlıbel imar durumu

ankara ahlatlıbel imar durumu

Ankara Çankaya İlçesi, Ahlatlıbel Mah., Lodumlu-Beytepe'de 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Kuzeybatı Ankara ve Belören imar planları iptal edildi!

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

Ankara Pursaklar'da imar planı değişikliği!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından ''Pursaklar 1. Etap İrtifak Kurulacak Parsellere Yönelik Uygulama İmar Planı Değişikliği'' askıya çıkarıldı. 

Ankara Ulus'ta imar planının iptali kararı onaylandı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin uzun uğraşları sonucunda Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde meydana gelen rant ve talan plan değişikliklerini yargıya taşındı.

Ankara Yenimahalle'de imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30703 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Ankara Beypazarı'nda imar planı değişikliğine ret!

Ankara Beypazarı Ayvaşık Mahallesi’ndeki 6.57 hektarlık alandaki imar planı değişikliği Meclis'te reddedildi.

Ankara’nın imarı değişti!

Büyükşehir yeni İmar Yönetmeliği’ni hazırladı. Üç ay süren güncelleme çalışmaları sonucunda inşaat sektörüne de ivme kazandırılması planlanıyor.

Ankara Yenimahalle'de imar değişikliği onaylandı!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Akköprü Mahallesi sınırlar içerisindeki bazı alanların imar planı değişikliği onaylandı..

ÖİB Ankara'daki 3 imar planı değişikliğini onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı değişikliğine onay verdi..

Ankara'da imar artış taleplerinin tamamı reddediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara’da 5+1 kat talimatının ardından Ankara'da  yeni imar artışı taleplerinin de yüzde 90’ı reddedildi. 

Ankara Çubuk'ta imar sorunu çözülüyor!

Ankara'da kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ankara Çubuk'ta imar sorunu çözülüyor.

Ankara Yenimahalle'de imar planı değişikliği!

Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 07.09.2017 tarih ve 910/2043 sayılı kararı ve Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 05.10.2017 tarih ve 2149/4565 sayılı kararıyla onaylanan 84138/44 no’lu Parselasyon Planı Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır.

Ankara Güneypark imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Güneypark’a ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planları değişiklikleri askıya çıkarıldı...

ankara ahlatlıbel imar durumu Haberi

ankara ahlatlıbel imar durumu


Ankara Çankaya İlçesi, Ahlatlıbel Mah., Lodumlu-Beytepe 512-…-528 Adalar ve 531- 532-533 Adalara ilişkin 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi, bakanlık tarafından onaylandı.


Onaylanan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 21 Aralık 2016 tarihinde askıdan...