16 / 05 / 2024

Ankara Altındağ çinçin yıkım

Ankara Altındağ çinçin yıkım

Pursaklar Belediyesi ruhsatsız yapılaşmaya karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. İlçe genelinde yapılan denetimlerde tespit edilen ruhsatsız yapılara ekipler tarafından müdahale edilerek yıkım gerçekleştirildi.

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin muhammen bedeli 10 milyon 790 bin 905 TL olarak belirlendi.

Fora İnşaat Ankara Altındağ projesi geliyor! Yeni proje!

Fora İnşaat İş Ortaklığı Ankara Altındağ projesini 85 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Ankara Altındağ'da kat karşılığı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

Ankara Altındağ'da 23.9 milyon liraya satılık 5 arsa!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa satışa sunuluyor. Arsalar için ihale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

Ankara Altındağ'da temeli atılan 6 park bu yıl tamamlandı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'a yemyeşil bir Aladağ için yepyeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 130 adet konut bugün satışa sunuldu. Projede 2+1 ve 3+1 daireler için hak sahipleri belli oldu. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015 detayları...

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Evleri'inde toplam 5 adet konut engelli vatandaşlar için açık satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Ankara Altındağ'da 40 dönümlük park için çalışmalar sürüyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi'ne yapılan 40 bin metrekare büyüklüğündeki parkta son çalışmalar sürdürülüyor. Parkta koşu yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunacak.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları!

Ankara Aktaş 3. Etap'ta yer alan 93 adet konut için kura çekilişi yapıldı. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları...

Ankara Altındağ çinçin yıkım Haberi

Ankara Altındağ çinçin yıkım

Pursaklar Belediyesi ruhsatsız yapılaşmaya karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. İlçe genelinde yapılan denetimlerde tespit edilen ruhsatsız yapılara ekipler tarafından müdahale edilerek yıkım gerçekleştirildi.


Bu zamana kadar Çinçin'de 280 gecekondunun yıkımını gerçekleştiren Altındağ Belediyesi ekipleri ise son 3 günde 300 gecekonduyu daha yıktı. Böylece Altındağ Caddesi Sakalar kavşağı bölgesinde 580 kaçak yapı yıkılmış...