06 / 05 / 2024

Ankara Altındağ Hasköy Savaştepe Camii

Ankara Altındağ Hasköy Savaştepe Camii

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçedeki pek çok açılışa katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Tiryaki son olarak, Gülpınar Mahallesi'ne yapılan Hasköy Savaştepe Camii'nin açılışına katıldı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Ankara Altındağ'da 2018 yatırım yılı olacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, yıl sonuna kadar kültür merkezi, park, aile sağlığı merkezi, anaokulu gibi yatırımlara ara vermeden devam edecek.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

Ankara Altındağ'da temeli atılan 6 park bu yıl tamamlandı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'a yemyeşil bir Aladağ için yepyeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor.

Ankara Altındağ'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Altındağ Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.Altındağ Belediyesi'nin Önder Mahallesi'nde başlattığı yıkım çalışması, evlerinin uzun süredir işgal altında olduğunu söyleyen vatandaş tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Ankara’da kentsel dönüşümün önderi olan Altındağ Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor. Yıllardır kaçak yapılarla kaplı olan, modern yapılaşmanın önündeki engellerle mücadele eden Önder Mahallesi de yıkılıyor.

Ankara Altındağ'da yıkım başladı!

Altındağ Belediyesi, Suriyeli mülteci yoğunluğundan dolayı vatandaşın ‘Küçük Halep’ benzetmesini yaptığı Önder Mahallesi’ndeki gecekondulara ilk kepçeyi vurdu. Başkan Tiryaki, “Geri dönüşü yok, binalar yıkılacak” dedi.

Ankara Altındağ'da 40 dönümlük park için çalışmalar sürüyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi'ne yapılan 40 bin metrekare büyüklüğündeki parkta son çalışmalar sürdürülüyor. Parkta koşu yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunacak.

Ankara Altındağ'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Altındağ'da bulunan 2.072.14 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Ankara Satış Memurluğu tarafından 26 Haziran 2015 günü saat 14:15 ile 14:25 arası ihale ediliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura yeri!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura yeri açıklandı. Aylık 487,23 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilen projede 2+1 ve 3+1 daireler kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi bugün!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi bugün. Yüzde 15 peşinatta 108 ay vade imkanı sunan projede 7 bin 796 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura yeri!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura yeri açıklandı. Toplam 93 adet konutun kura yöntemiyle satıldığı projede 631,38 TL'den başlayan aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Ankara Altındağ Hasköy Savaştepe Camii Haberi

Ankara Altındağ Hasköy Savaştepe Camii

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçedeki pek çok açılışa katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Tiryaki son olarak, Gülpınar Mahallesi'ne yapılan Hasköy Savaştepe Camii'nin açılışına katıldı. 


Hasköy Savaştepe Camii törenle açıldı 

Açılış törenine Başkan Veysel Tiryaki'nin yanı sıra Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Altındağ Müftüsü Enver Türkmen, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış programı Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimine geçildi ve cuma namazı...