30 / 04 / 2024

Ankara Altınoran ödeme planı

Ankara Altınoran ödeme planı

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Ankara Altınoran ödeme planı!

Ankara Altınoran projesinde daire alanları 62 - 2710 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede daireler 323 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.İşte Ankara Altınoran ödeme planı detayları...

Sinpaş, Liva Turkuaz ve Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı!

İstanbul Sultanbeyli ve Ankara Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, ardından yüzde 10, on iki ay vade farksız taksit ve kalan ödeme için 14 ay sonra oluşturulan uygun ödeme planı fırsatı sunuluyor...

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Altınoran 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Altınoran Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Altınoran 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Altınoran projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları!

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran'da yüzde 30 indirimle fiyatlar 321 bin TL'den başlıyor...

Altınoran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş, Ankara Çankaya’daki Altınoran projesinde kalan daireleri çadırda satışa çıkarıyor. Altınoran Çadır Günleri başladı.

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Sinpaş Yapı Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya değer katan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş'ın ilk Ankara projesi ve Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da hayat başladı.

Snowland, Ankara Altınoran’da açılıyor!

Sinpaş Yapı’nın Ankara Çankaya’ya değer katan projeleri Altınoran ile Marina Ankara’nın sınırları içerisinde yer alan Snowland, Türkiye’nin ilk Snowflex kayak pisti olma özelliğiyle Ankaralıları ve Türkiye’yi yepyeni bir heyecanla tanıştıracak.

Ankara Sinpaş Altınoran satılık!

Toplam 1 milyon 850 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede yüzde 15 indirim kampanyası devam ediyor. Ankara Sinpaş Altınoran satılık daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı. Ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunan projede 878,04 TL'lik taksitler ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün. Konut fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura yeri!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ kura yeri açıklandı. Aylık 487,23 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilen projede 2+1 ve 3+1 daireler kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

Ankara Altınoran ödeme planı Haberi

Ankara Altınoran ödeme planı


Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altınoran Evleri projesi, Ankara Çankaya'ya bağlı Oran bölgesinde inşa ediliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Altınoran Evleri'nin yalnızca Kule etabı, Mayıs 2018'de teslim edilecek.


26 Mart'a kadar Sinpaş Altınoran Evleri'nde peşin alımlara yüzde 30 indirim uygulanıyor. Sinpaş bünyesinde vade farksız 50 ay taksit imkanı da sunuluyor. Bu ödeme seçeneğinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 



Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları!


Sinpaş Altınoran Ankara'da 443 bin 300 TL'den başlayan 1+1'lerin fiyatları yüzde 30 indirimle 321 bin TL'ye, 787 bin 200 TL'den başlayan 2+1'lerin fiyatları 570 bin TL'ye düşüyor.


Sinpaş Altınoran Evleri'nde büyüklükleri 81 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen 1+1'den, 6+1'e kadar konut tipleri bulunuyor.


2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer aldığı Sinpaş Altınoran Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları,...