19 / 05 / 2024

ankara antındağ

ankara antındağ

Ankara Altındağ Belediyesi, Altındağ'da inşa edilen camilerde de yepyeni bir dönem başlattı. Altındağ Belediyesi, daha önce yaptığı 4 camiye, 4 yeni cami daha ekledi.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuru!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Toplam 18 adet konutun kurayla satıldığı projede yüzde 15 peşinatta 108 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları bugün başlıyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Başvuruları yarın başlayacak olan projede 487,23 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları yarın başlayacak. Daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar kurayla satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ fiyat listesi!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başlıyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 631,38 TL'den başlayan aylık taksitler ile ödeme yapılabiliyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru 2015!

Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta toplam 93 adet konut kurayla satışa sunuluyor. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlayacak. Daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 daireler kurayla satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları 12 Mart'ta başlayacak. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015!

Toplam 18 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 2 bin TL kura başvuru bedeli ödeniyor. İşte Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap fiyat listesi!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap fiyat listesi kapsamında daireler 77 bin 957 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura başvuruları 16 Mart'ta başlayacak. Daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

ankara antındağ Haberi

ankara antındağ

Gerçekleştirdiği değişim ve dönüşüm projeleri ile ilçenin çehresini değiştiren Altındağ Belediyesi, Altındağ'da inşa edilen camilerde de yepyeni bir dönem başlattı. Alt katları dükkân ya da alışveriş merkezi olarak kullanılan camilerin aksine, daha küçük mahalle camileri inşa eden Altındağ Belediyesi, daha önce yaptığı 4 camiye, 4 yeni cami daha ekledi. Karapürçek, Beşikkaya, Gültepe ve Alemdağ Mahallesindeki yeni camilerin inşaatlarında son rötuşlar yapılıyor. Alemdağ Mahallesi'ne yapılan cami ise, diğer mahalle camilerinden biraz daha farklı. Bölgenin ihtiyacından kaynaklı ye ana arterlerden Orhan Kemal Caddesi üzerinde bulunması nedeniyle, diğer mahalle camilerinden daha büyük projelendirilen Alemdağ Mahalle Camisi 2 bin 500 metrekare büyüklüğünde ve bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği şekilde tasarlandı. 


BAYRAM SONRASI AÇILACAK 

Selçuklu mimarisinden esintiler de taşıyan cami, eski ve yeni mimarinin uyumlu...