30 / 04 / 2024

ankara arsa ihaleleri

ankara arsa ihaleleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Yenimahalle, Mamak ve Gölbaşı ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 763 milyon 63 bin 632 TL olarak belirlendi.

Toprak Mahsulleri Ofisi 17 ilde 21 gayrimenkul satıyor!

Toprak Mahsulleri Ofisi 17 ilde 21 gayrimenkulü 121 milyon 436 bin TL bedelle satışa çıkardı. Taşınmazların ihale ilanı bugünki Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara'da 42.9 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara'nın Etimesgut, Çankaya, Sincan, Yenimahalle ve Kazan ilçeleri'nde bulunan 8 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 42 milyon 956 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da icradan 28.8 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Akyurt İcra Dairesi, Ankara Akyurt'ta bulunan NABAY Tekstil San.ve Tic.A.Ş. Fabrikasını ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 28 milyon 802 bin 774 TL olarak belirlendi.

Ankara'da icradan 6.4 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Akyurt İcra Dairesi, Ankara Akyurt'ta bulunan fabrika ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 422 bin 692 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 2 milyon 15 bin liraya arsa!

Başkent Ankara Yenimahalle'de 2 milyon 15 bin liraya icradan arsa satılıyor. Ankara 22. İcra Müdrülüğü tarafından satışa çıkarılan gayrimenkulün satışı 7 Ocak 2014 günü yapılacak...

Ankara Gölbaşı'nda 40 milyon 485 bin TL'ye 10 adet konut arsası!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı'nda 10 adet konut kullanımlı arsayı toplam 40 milyon 485 bin 750 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarıyor...

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projeleri için resmen start verdi. TOKİ'nin Ankara projelerinin ihaleleri Şubat ve Mart aylarında yapılacak.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Ankara 'Arsa Avcısı' operasyonunda 19 şüpheli tutuklandı!

Ankara'da 14 şehirde arazilerini satmak vaadiyle birçok kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 19 kişi hakkında tutuklama kararı alındı.

Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye‘nin önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Ankara-Niğde Otoyolu, güzergahında bulunan illerde arsa ve konut fiyatlarını artırdı. Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını yükseltti. 

Balçova arsa mağdurları Ankara'ya gitti!

İzmir'de kendilerini "Balçova arsa mağdurları" olarak adlandıran arazi sahipleri, sorunlarına dikkat çekmek için trenle Ankara'ya gitti.

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yenimahalle ve Etimesgut'ta bulunan 2 arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin ihale bedeli 10 milyon 705 bin 560 TL olarak belirlendi. 

Ankara Akyurt'ta 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Saracalar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 133 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

ankara arsa ihaleleri Haberi

ankara arsa ihaleleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Yenimahalle, Mamak ve Gölbaşı ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. 


İhaleleri 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 763 milyon 63 bin 632 TL olarak belirlendi.


İhaleler bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Çankaya ve Yenimahalle'de 568.9 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 568 milyon 91 bin 76 TL olarak belirlendi. 


Ankara Büyükşehir'den Gölbaşı ve Mamak'ta satılık 4 gayrimenkul!


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'nın Gölbaşı ve Mamak İlçelerinde bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam satış bedeli 194 milyon 972 bin 556 TL olarak belirlendi.


 Gayrimenkullerin toplam bedeli 763 milyon 63 bin 632 TL olarak...