17 / 05 / 2024

ankara atılık rezidans

ankara atılık rezidans

Çankaya Marina Ankara ödeme planına göre lansmana özel yüzde 7, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. 4, 6 ve 7. blokları olmak üzere 3 bloğu ön satışa sunulduğu projede daireler 2018 yılı Nisan ayında teslim edilecek.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Velux Ankara satılık!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Velux Ankara Velux Ankara satılık daire fiyatları...

Referans Ankara satılık!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Referans Ankara satılık daire fiyatları...

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Karagöl Tabiat Parkı'na büyükşehir eli değiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan geçtiğimiz aylarda devraldığı ve yıllardır atıl durumda olan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda, doğaya zarar vermeden rekreasyon çalışmaları yapmaya başladı.

ankara atılık rezidans Haberi

ankara atılık rezidans

Çankaya Marina Ankara projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde inşa edilen projenin iki bloğu 39 katlı, bir bloğu ise 44 katlı olarak dizayn edildi.


Çankaya Marina Ankara projesinde sahil boyu yürüyüş, bisiklet yolları, şelaleler, spor alanları, tropik ada, çocuk oyun alanları, sahil boyu yürüyüş, bisiklet yolları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Çankaya Marina Ankara projesinde 281 bin 400 TL'lik bir daire, indirim avantajları ile 221 bin 850 TL'ye satın alınmış oluyor. Lansmanı 2 Nisan Perşembe günü yapılacak olan projenin 3 bloğunda 912 adet konut bulunuyor. 


Çankaya Marina Ankara projesinde daireler Eymir ve Göl manzarasına sahip şeklinde yükseliyor. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede 4, 6 ve 7. blokları olmak üzere 3 bloğu ön...