29 / 04 / 2024

Ankara Bahçen Elvanşehir nerede

Ankara Bahçen Elvanşehir nerede

Bahçen Elvanşehir Ankara fiyat listesi kapsamında 3 oda 1 salon daireler 235 bin TL'den ve 4 oda 1 salon daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 yıldır geleneksel olarak düzenlenen “Bahçıvanlık Kursu”nun bu yılki birinci dönem dersleri başladı. Kursun kontenjanı talep üzerine 400’den 500’e yükseltildi.

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu kayıtları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Bahçıvanlık Kursu” kayıtları başladı. Kursa ilk günden 150 kişi başvuruda bulundu.Başvurular 9 Nisan’da sona erecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden okullara malzeme desteği!

Okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor

Ankara Bahçelievler ve Emek'te yenileme çalışmaları sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne hafriyat kontrolü için tam yetki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolünde yaptırım uygulama yetkisini, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devretti, yetkililer, yeni uygulamayla, zaman kaybının da önleneceğini söylediler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne hafriyat için tam yetki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolünde yaptırım uygulama yetkisini, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devretti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 4 ilçede satılık 11 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ankara'nın 4 ilçesinde bulunan 11 gayrimenkul, 13 Ağustos 2015 günü saat 14:00 ile 14:20 arası ihale edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti. Mecliste vatandaşı sıkıntıya sokan korsan otoparkçılığın önlenmesi amacıyla, bazı ana arter ve yollarda Büyükşehir Belediyesi'nin otopark ihalesi yapması kararlaştırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 55.6 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören ve Yenimahalle'de bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam bedeli 55 milyon 662 bin 385 TL olarak belirlenen taşınmazların ihaleleri 4 Haziran 2015'de gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 55.6 milyon TL'ye 11 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören ve Yenimahalle'de yer alan 11 adet arsayı toplam 55 milyon 662 bin 384 TL'ye 4 Haziran 2015 tarihinde ihale edecek...

Ankara Büyükşehir’in 4 projesi hizmete giriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 4 dev projenin açılışlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu farklı günlerde ayrı ayrı yapacak. İşte ayrıntılar...

Ankara Bahçen Elvanşehir nerede Haberi

Ankara Bahçen Elvanşehir nerede

3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Bahçen Elvanşehir projesi lokasyon olarak Ankara'nın Etimesgut bölgesinde konumlandırılıyor. Bahçen Elvanşehir Ankara fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Tuna ve Türkoğlu İnşaat girişimi ile inşa edilen Bahçen Elvanşehir Konutları toplamda 472 adet daireden oluşuyor. Bahçen Elvanşehir Ankara fiyat listesi kapsamında daireler 235 bin TL'den başlıyor. 


10 blok halinde yükselen  Bahçen Elvanşehir Ankara Evlerinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Bahçen Elvanşehir Ankara fiyat listesi bilgisinden hemen önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Ankara Bahçen Elvanşehir ödeme planı bilgisine göre konut bedelinin yüzde 30'u peşinat olarak ödeniyor. Geriye kalan bedel ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Bahçen Elvanşehir fiyatları şöyle:


Bahçen Elvanşehir fiyat listesi:

3+1 daireler 235 bin TL ile...