16 / 05 / 2024

Ankara bala büyükşehir belediyesi

Ankara bala büyükşehir belediyesi

Büyükşehir Belediyesi, Bala Kaymakamlığı’nın ve Belediyesi’nin talebi üzerine, ilçede 2007’de meydana gelen depremde hasar gören 900 konutun yıkımına başladı.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Karagöl Tabiat Parkı'na büyükşehir eli değiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan geçtiğimiz aylarda devraldığı ve yıllardır atıl durumda olan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda, doğaya zarar vermeden rekreasyon çalışmaları yapmaya başladı.

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar, borçlarını 31 Ekim Pazartesi mesai bitimine kadar yapılandırabilecek.

Ankara Büyükşehir'den 4 ilçede satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Yenimahalle, Mamak ve Gölbaşı ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 763 milyon 63 bin 632 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den Gölbaşı ve Mamak'ta satılık 4 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'nın Gölbaşı ve Mamak İlçelerinde bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam satış bedeli 194 milyon 972 bin 556 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir 6 gayrimenkul satıyor!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olan 6 adet gayrimenkul toplamda 44 milyon 983 bin 500 TL bedelle satılıyor. Satışa konu gayrimenkullerin ihalesi 6 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir'den Çankaya ve Etimesgut'ta satılık 21 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'da bulunan 2 arsa ve Etimesgut'taki 19 parseli satışa çıkardı. 21 gayrimenkulün toplam satış bedeli 178 milyon 976 bin 492 TL olarak belirlendi.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Ankara Büyükşehir 2 gayrimenkulü 85 milyon TL'ye satıyor!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan; Ankara Çankaya Dikmen bölgesinde yer alan 2 arsa 85 milyon 943 bin 400 TL bedelle satışa çıkarıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi arsa fırsatçılarına dur dedi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Şereflikoçhisar, Polatlı ve Ayaş ilçelerindeki güneş enerjisi santrali yapım işlerindeki arsa fırsatçılarına ‘dur’ dedi.

Ankara bala büyükşehir belediyesi Haberi

Ankara bala büyükşehir belediyesi

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, şu ana kadar Bala merkezde 3 mahallede 30’a yakın konutun, diğer yerleşim birimlerinden Afşar’da 20 ve Abazlı’da da 10 evin yıkımının gerçekleştiğini, yıkım çalışmalarının halen Abazlı Mahallesi’nde devam ettiğini bildirdi. Bölgedeki 900 hasarlı konuttan 510 adedinin analiz numaralandırma işleminin tamamlandığını belirten yetkililer, depremde zarar gören, Bala merkezde 3 mahalle ile Bala’nın mahalle statüsüne geçen 14 köyünde toplam 900 yapının ivedi bir şekilde yıkılacağını kaydettiler. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Tahliye ve Yıkım Şube Müdürlüğü yetkilileri, yıkımlardan önce konutların güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılıp elektrik ve su bağlantılarının teknik ekiplerce kesildiğini, çevre güvenliği sağlandıktan sonra da emniyetli şekilde yıkımların gerçekleştirildiğini ifade etti.


Hürriyet...