02 / 05 / 2024

ankara barbekü partisi

ankara barbekü partisi

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Ankara-Sivas YHT hattı TBMM gündeminde!

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattının ne zaman işletmeye açılacağına ilişkin soru önergesi verildi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

Evim Mağdurları Ankara'da!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları Ankara'da İyi Parti, Gelecek Partisi, Zafer Partisi ve Kamu Denetçiliği Kurumu'yla görüştü.

Nihat Yeşil'den Ankara 19 Mayıs Stadı eleştirisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, yeni 19 Mayıs Stadını TBMM’ye taşıdı...

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

2020'de Ankara'da 3 bin 398 esnaf kepenk indirdi!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, 2020 yılı içerisinde Ankara'da 3 bin 398 esnafın, son bir ay içerisinde ise 25 lokanta ve restoranın oda kaydını sildirerek kepenk indirdiğini dile getirdi.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Saadet Partisi’nin yeni genel merkez bina arayışında sona gelindi!

Saadet Partisi'ne yönelik açtığı genel merkez bina tahliyesi kararı sonrası, parti yetkililerinin Ankara’da bina arayışlarında sona yaklaşıldı..

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Ankara Mesa Koza 66'da 'Yaza Merhaba' partisi yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66’da seçkin konukların biraraya geldiği başkentin en renkli ‘yaza merhaba’ partisi gerçekleşti.

Mesa Koza 66 Yaza Merhaba Partisi yarın!

MESA tarafından Ankara Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Mesa Koza 66 projesinde yaza merhaba partisi düzenleniyor. Parti, yarın saat 13:00 ile 17:00 arasında gerçekleşecek.

ankara barbekü partisi Haberi

ankara barbekü partisi


Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik barbekü partisi düzenliyor.


Yüzde 70'i kısa sürede satılan Park Mozaik projesinde teslimleri geçtiğimiz Aralık ayında başlamıştı. Projede 2 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut seçeneği yer alıyor.


Park Mozaik barbekü partisi 

Tarih: 23 Temmuz 2017 Pazar

Saat: 13:00-16:00

Adres: Park MOZAİK satış ofisi

Alacaatlı Mah. 3296.cad. No:10 Yaşamkent,...