21 / 05 / 2024

Ankara Belediyesi kazı sezonu kapandı mı

Ankara Belediyesi kazı sezonu kapandı mı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu’nda alınan kararla 31 Ekim günü sona eren kazı sezonu nedeniyle acil durum ve arızalar dışında cadde ve sokaklarda bahar aylarına kadar kazı yapılamayacak.

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nın inşaatını da tamamlıyor.

Mansur Yavaş'tan Ankara Belediyesi'nin mali durumu hakkında açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin 200 günlük raporu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Kredi için onay istedik, muhalefet reddetti" dedi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 dev arsasını satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçesine bağlı 5 mahallesindeki 5 dev arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 14 milyar TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün toplam 14 milyar TL’lik 2019 bütçeleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Melikgazi Kentsel Dönüşüm Konutları ihalesi 11 Eylül'de!

Melikgazi Belediyesi, Kazımkarabekir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yaptıracağı 48 daire 3 dükkan için 11 Eylül'de ihale düzenliyor..

Melikgazi Belediyesi 52 konut yapım ihalesi 24 Temmuz'da!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir M.3.Ada C-Blok 52 Daire + 3 Dükkan Kentsel Dönüşüm Konutları Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2018!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında yer alan hükümler..

Ankara Büyükşehir Belediyesi Etimesgut projesi iptal edildi!

Ankara Etimesgut'a bağlı Erler Mahallesi'ndeki bazı taşınmazların Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığında Hasılat Paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılmak suretiyle değerlendirilmesi kararı yürürlükten kaldırıldı..

Melikgazi Belediyesi'nden 22.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi sınırları içerisinde inşa edilecek 148 konut ve 6 dükkan için 3 ayrı ihale düzenliyor..

Melikgazi Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediyesi,  Kazım Karabekir Mahallesinde Geçici 8. adada 1 blok olmak üzere 48 adet 155 metrekare brüt alanlı daire ve 2 adet dükkan inşaatı yaptırıyor..

Ankara Belediyesi kazı sezonu kapandı mı Haberi

Ankara Belediyesi kazı sezonu kapandı mı

Her yıl ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla düzenlenen ve kazı sezonunun başlangıç ile bitiş tarihlerinin belirlendiği AYKOME’de, yollar ve kaldırımların alt yapı tesisleri için farklı kurumlar tarafından defalarca kazılıp sonra tekrar kapatılarak, zarar verilmesinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.


Başkent yollarında, cadde, bulvar ve sokaklarda gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları AYKOME Genel Kurulu’nda  belli bir programa bağlanarak alt yapı kuruluşlarının koordineli bir şekilde çalışması hedefleniyor.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleri, Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Türk Telekom, Başkent Gaz ve Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ gibi ilgili alt yapı hizmeti veren birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra ilçe belediyeleri temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşen genel kurul toplantılarında, kazı sezonunun açılış ve bitiş tarihleri önceden belirleniyor.


Acil durum ve arızalarda kazı yapılabilecek!


Kazı sezonunun 31 Ekim’de...