02 / 05 / 2024

ankara belediyesi köprü yapımı

ankara belediyesi köprü yapımı

Melih Gökçek, Başkent’i modern cadde ve bulvarlarla donatarak örnek bir kent haline getirdiklerini, son 2 yılda yapımı gerçekleşen veya devam eden 69 adet köprü, alt ve üst geçitle yeni bir rekora imza attıklarını bildirdi.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Ankara Hacettepe Köprüsü'nün güzergahı değişiyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü'nde güzergah değişikliği yapıldı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Taşköprü Belediyesi’nden borç yapılandırma uyarısı!

Taşköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Taşköprü Belediyesi’ne borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Ankapark Köprüsü hızla yükseliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olacak Ankapark 'tan, Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlayacak köprünün çalışmaları hızla devam ediyor.

ankara belediyesi köprü yapımı Haberi

ankara belediyesi köprü yapımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent’i modern cadde ve bulvarlarla donatarak örnek bir kent haline getirdiklerini, son 2 yılda yapımı gerçekleşen veya devam eden 69 adet köprü, köprülü kavşak, viyadük, alt ve üst geçitle yeni bir rekora imza attıklarını bildirdi.


Uluslararası alanda kazandığı ödüller ve en yaşanabilir kent seçilmiş olma özelliğiyle marka şehir haline gelen Ankara’da, 2012 ve 2013 yıllarında yapılan veya yapımı devam eden köprü, köprülü kavşak, viyadük, alt ve üst geçitlerle de büyük bir atağa geçildi.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin son iki yılda yapımını gerçekleştirdiği veya yapımı devam eden 69 adet köprü, köprülü kavşak, viyadük, alt ve üst geçitle yeni bir rekora daha imza attığını belirten Başkan Melih Gökçek, “2009 yerel seçimlerinden önce 5 yıllık için Ankaralılara 30 adet...