08 / 05 / 2024

ankara belediyesi yol çalışmaları

ankara belediyesi yol çalışmaları

Kentin her gün ortalama 300 değişik noktasında çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, temizlikten köprü-alt geçit bakım ve onarımına, parklarda düzenlemeden kente estetik kazandırmaya kadar birçok alanda faaliyet yürütüyor.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Mansur Yavaş'tan Ankara Belediyesi'nin mali durumu hakkında açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin 200 günlük raporu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Kredi için onay istedik, muhalefet reddetti" dedi...

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Ankara Belediyesi'nden 3 ilçede satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gölbaşı, Yenimahalle ve Pursaklar ilçesindeki 4 arsayı satıyor. Konut imarlı arsaların satış bedeli 129 milyon 51 bin 950 TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

ankara belediyesi yol çalışmaları Haberi

ankara belediyesi yol çalışmaları


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin temiz ve güvenli bir kent ortamında yaşayabilmesi için gece-gündüz çalışıyor. 

Kentin her gün ortalama 300 değişik noktasında “Her şey Ankara için” anlayışıyla çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, temizlikten köprü-alt geçit bakım ve onarımına, parklarda düzenlemeden kente estetik kazandırmaya kadar birçok alanda faaliyet yürütüyor. 

Kent Temizlik ve Kent Bakım Onarım ekipleri günlük rutin çalışmalarının yanı sıra Ankaralıların Mavi Masa’ya (ALO 153) yaptıkları ihbar ve isteklerle belirlenen program dahilinde kentin dört bir tarafına dağılarak kent yaşamına estetik ve kalite kazandırmak için de çaba gösteriyor. 

Her gün milyonlarca insanın kullandığı bulvar, cadde, üst ve alt yaya geçitlerin rutin temizliğini yapan ekipler, onlarca farklı bakım onarım faaliyeti ile de Başkentlilerin güvenli kent ortamında yaşamasını sağlamak için yoğun uğraş veriyor.

Köprü korkuluklarından kente estetik kazandıran...