11 / 05 / 2024

ankara beytepede markalı konut projeleri

ankara beytepede markalı konut projeleri

Birkaç yıl öncesine kadar "Ankara'nın ücra köşesi" olarak adlandırılan Beytepe, artık birbirinden iddialı marka projelere ev sahipliği yapıyor. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Haziran 2014 olarak bildirildi...

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i seçiyor!

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i tercih ediyor. Yoğun göç ve markalı konut projeleri ile kentte yatırımların artması bekleniyor.

Ankara'daki markalı 5 konut projesi!

İnşaat patronları markalı konut üretimine devam ediyor. Ankara'da birçok konut projesinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İşte Ankara'daki markalı 5 konut projesi...

İzmir’de konuta talep artacak!

İstanbul ve Ankara’da markalı konut pazarının doyum noktasına yaklaşması nedeniyle, belli başlı taahhüt firmaları gözünü İzmir'e dikti..

Ankara'da 11 ayda 137 bin 693 konut satıldı!

Markalı konut, ofis ve alışveriş merkezi projeleriyle dikkat çeken Ankara’da konut satışları hızla artıyor. İlde, 11 ayda 137 bin 693 konut satıldı.

Markalı konutçular Ankara'da metroyu bekliyor!

Gayrimenkul gelişiminde İstanbul’u takip eden başkent Ankara markalı konut üreten firmalara ev sahipliği yapıyor..

Ankara markalı konutlarla yeni bir çehreye kavuşuyor!

Türkiye'de başlayan kentsel dönüşüm atağı Ankara'ya da sıçradı. Ankara kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleriyle yeni bir çehreye kavuşuyor.

Ankara'nın markalı projeleri şehrin gelişmesine katkı sağlıyor!

Ankara’da yükselen markalı projelerin hem şehrin gelişimine hem de vizyonuna büyük katkı sağladığını dile getiren Fertaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Burada yükselen projelerin Ankara ticareti için büyük kazanç olduğu görüşündeyim” dedi.

Ankara konut pazarı büyüyor!

Ankara'da gayrimenkul pazarı, konut ve ticari yapılar için uygun özelliklere sahip arsaların imara açılmasıyla hızla büyüyor. Ankara'da markalı lüks konut projelerinin sayısı artıyor.

Ankara Ümitköy'ü yeniden keşfediyor!

Markalı konut projeleri, yeni yerleşim yerlerini ortaya çıkarırken, köklü semtlere ilgiyi azalttı. Ankara'nın en gözde semtlerinden Ümitköy ise bu dezavantajı, inşasına başlanan yeni nesil konut projeleri ile avantaja dönüştürmeye başladı.

Ankara, Ümitköyü yeniden keşfediyor!

Markalı konut projeleri, yeni yerleşim yerlerini ortaya çıkarırken, köklü semtlere ilgiyi azalttı. Ankara’nın en gözde semtlerinden Ümitköy ise bu dezavantajı, inşasına başlanan yeni nesil konut projeleri ile avantaja dönüştürmeye başladı.

Ankara markalı projelerin merceğinde!

Daha çok İstanbul'da iş yapan markalı konutçular son yıllarda başkent Ankara'ya da açılmaya başladı. Sinpaş'tan Mesa'ya, Kuzu Grup'tan Akfen'e kadar markah konut üreticileri Ankara'da birbiri ardma lüks projeler yapıyor.

Ankara markalı konut sektöründe rekabet oluştu!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Ankara'da özellikle markalı konut dinamikleri oldukça gelişti ve sıkı bir rekabet oluştu. Konut talebinde de bu yönde bir eğilim olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz." dedi.

Ankara konut projeleriyle değerleniyor!

Ankara kentsel dönüşüm projeleri ve yeni markalı konutları ile yeni bir çehreye kavuşuyor. İstanbul'daki gayrimenkul şirketlerinin ikinci adresi haline gelen Ankara'da, Çukurambar, Ümitköy, Çayyolu, Oran ve İncek bölgelerinin öne çıktığı belirtiliyor.

ankara beytepede markalı konut projeleri Haberi

ankara beytepede markalı konut projeleri

Birkaç yıl öncesine kadar "Ankara'nın ücra köşesi" olarak adlandırılan Beytepe, artık birbirinden iddialı marka projelere ev sahipliği yapıyor. Birbiri ardında yükselen projeler sayesinde Beytepe bölgesinin yakın gelecekte Ankara'nın en çok kazandıran yerlerinden olacağı belirtiliyor. Ankara batıya doğru gelişimini sürdürmeye devam ederken, Beytepe bölgesi de yatırımcıların en gözde mekanlarından biri oldu. Kaliteli ve farklı kule konutların art arda yükseldiği Beytepe'de yeni projelerin de çalışmaları başlıyor. Bölgenin en iddialı projelerinden Elit Royal Residence'ı hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Ankara'nın yeni gözdesi Beytepe'nin konut projeleri için en çok tercih edilen bölgelerden biri olduğunu kaydetti. Önceleri kimsenin bilmediği, şehir merkezinden çok uzakta bir nokta olarak görülen Beytepe'nin artık cazibe merkezi olduğuna işaret eden Yıldızhan, "Beytepe gün geçtikçe değerine değer...