29 / 04 / 2024

ankara Boyalık Mahallesi tapu dağıtımı

ankara Boyalık Mahallesi tapu dağıtımı

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara Yakacık'a 479 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

TOKİ Ankara Saraycık'taki 598 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde bulunan 598 adet konutu açık artırma usulüyle satışa sunuyor. 

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

TOKİ Ankara Saraycık başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Sincak Saraycık Mahallesi 1. Bölge'de yer alan daireler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara Saraycık'ta sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Ankara  Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara Saraycık TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  Ankara  Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

ankara Boyalık Mahallesi tapu dağıtımı Haberi

ankara Boyalık Mahallesi tapu dağıtımı

İmar planları tamamlanan Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapuları dağıtan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek MHP Belediye Meclis Üyeleri ve emahalle sakinleriyle buluştu. Uzun senelerdir yaşanan mülkiyet hakkı sorununun çözülmesiyle büyük mutluluk yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkürlerini sundu.  Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şimşek “Bugün Allah izin verirse tapularınızı dağıtıyoruz. Bir evladınız olarak yanındayız. Amacımız sizlerin daha rahat yaşayabileceği bir hayat sağlamak ve doğalgazı buraya getirmek. Boyalık sakinleri hiçbir zaman güler yüzünü de desteğini de bizden esirgemedi. Hepinize teşekkür ediyorum. Tapularınız hayırlı uğurlu olsun. Kış mevsimi öncesi sizlere çatılarınızın tapusunu teslim etmek bizleri çok mutlu etti. Ağzınızın tadı ile güle güle oturun” şeklinde konuştu.

Yeni Kültür Merkezi Müjdesi 

Yeni bir kültür merkezi müjdesi de veren Başkan Şimşek sözlerini şu şekilde...