05 / 05 / 2024

Ankara Büyükşehir etimesgut arsa ihalesi

Ankara Büyükşehir etimesgut arsa ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'da bulunan 2 arsa ve Etimesgut'taki 19 parseli satışa çıkardı. 21 gayrimenkulün toplam satış bedeli 178 milyon 976 bin 492 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir ticaret ve konut imarlı 5 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak ve Etimesgut'ta yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir'den 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yenimahalle ve Etimesgut'ta bulunan 2 arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin ihale bedeli 10 milyon 705 bin 560 TL olarak belirlendi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Etimesgut projesi iptal edildi!

Ankara Etimesgut'a bağlı Erler Mahallesi'ndeki bazı taşınmazların Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığında Hasılat Paylaşımı esasına göre inşaat sözleşmesi yapılmak suretiyle değerlendirilmesi kararı yürürlükten kaldırıldı..

Ankara Büyükşehir'den 6 ilçede satılık 26 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ, Yenimahalle, Pursaklar, Etimesgut, Çankaya ve Mamak'ta bulunan 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 9 Şubat'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 136 milyon 875 bin 479 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

Ankara Büyükşehir etimesgut arsa ihalesi Haberi

Ankara Büyükşehir etimesgut arsa ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'da bulunan 2 arsa ve Etimesgut'taki 19 parseli satışa çıkardı. 21 gayrimenkulün toplam satış bedeli 178 milyon 976 bin 492 TL olarak belirlendi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Dikmen'de bulunan 2 parseli satışa çıkardı. Konut ve ticari alan olarak ayrılan 80 bin 613 metrekarelik arsaların toplam bedeli 85 milyon 943 bin 400 TL olarak belirlendi.

Çankaya Dikmen'de 85.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı aynı zamanda Etimesgut Balıkuyumcu'da bulunan 19 gayrimenkulü de satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 93 milyon 33 bin 92 TL olarak belirlendi. 


Ankara Etimesgut'ta 93 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!


Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 178 milyon 976 bin 492 TL olarak belirlendi. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan gayrimenkullerin ihaleleri 29 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.


Merve...