13 / 05 / 2024

Ankara Büyükşehirden trampa anlaşması

Ankara Büyükşehirden trampa anlaşması

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi için SGK ile Büyükşehir arasında yeni protokol imzalandı. Protokolde SGK Ulus ve AOÇ’de toplam değeri 203 milyon 509 bin 29 TL olan taşınmazları Büyükşehir’e verecek.

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den 6 yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ortaya çıkan ihtiyaçlara paralel olarak, Başkent'e yeni yaya üst geçitleri kazandırıyor.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Şereflikoçhisar'ın en büyük parkı büyükşehirden!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şereflikoçhisar’da, E-90 Karayolu kenarında, uzun yıllar boyunca atıl durumda bulunan ve kaçak hafriyatçıların döküm noktası haline gelen alana ilçenin en büyük parkını yaparak, yemyeşil hale getirdi.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Ankara Büyükşehirden trampa anlaşması Haberi

Ankara Büyükşehirden trampa anlaşması

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi için geçen yıl nisan ayında Büyükşehir Belediyesi ile SGK arasında imzalanan karşılıklı trampa anlaşmasını iptal ederek yeni bir anlaşma imzalanmasını oy birliğiyle kabul etti. Önceki protokolde SGK’ya ait olan Ulus İş Hanı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Anafartalar Çarşısı, Gümrük Müsteşarlığı, Ulus Hal asının da bulunduğu 3 parsele Yenimahalle Atatürk Orman Çiftliği’ndeki 2 parsel de eklenerek 184 milyon 386 bin 720 TL olan gayrimenkul toplam değeri yeni protokolde 203 milyon 509 bin 29 TL’ye yükseltildi. Büyükşehir’in de buna karşılık Çankaya Eti Mahallesi, Etimesgut Eryaman, Çubuk Atatürk Mahallesi, Altındağ Ege Mahallesi ve Yenimahalle Ergazi’de bulunan bazı taşınmazlar ve ASKİ’ye ait bazı 203 milyon 508 bin 964 TL’lik gayrimenkulleri SGK’ya devretmesi kararlaştırıldı. Önceki...