16 / 05 / 2024

ankara cadde yenileme çalışmaları

ankara cadde yenileme çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Dikmen Caddesi’nde yapacağı asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle, Dikmen Caddesi kısmi olarak trafiğe kapatılacak

Suriyeli diplomatlar kullanıyordu! Ankara'daki o bina 12 yılın ardından kiraya veriliyor!

Ankara-Şam arasındaki diplomatik ilişkilerin kopmasının ardından 12 yıl boyunca boş kalan Suriye’nin Ankara Büyükelçiliği binasının içinde yenileme çalışmaları yapılmaya başladı. 

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak tasarlandı. Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Nokta Ankara'da 1 milyon 948 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak dizayn edildi. Projede konutlar 1 milyon 948 bin TL'den başlayan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Ankara'daki Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihale edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle alınan kararı sonrasında binanın geri dönüşüm malzemeleri karşılığı yıkım işi ihalesinin tamamlandı.

Nokta Ankara'da 1 milyon 599 bin TL'ye konut sahibi olma fırsatı!

Türk Yapı imzasıyla inşa edilen Nokta Ankara projesi 3 blokta ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşuyor...

ankara cadde yenileme çalışmaları Haberi

ankara cadde yenileme çalışmaları


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Dikmen Caddesi’nde yapacağı asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle, Dikmen Caddesi kısmi olarak trafiğe kapatılacak

Yetkililer, Konya Yolu tarafından başlayacak çalışmaların Çetin Emeç Bulvarı’na kadar yapılacağını belirterek, ilk etapta zamanla yıpranan mevcut asfaltın kazınarak, yerine asfalt serileceğini belirttiler.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanabilmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için, asfalt kaplama çalışmalarının 7/24 vardiyalı şekilde yapılacağını kaydeden yetkililer, caddede asfalt kaplama çalışmalarının yanı sıra kaldırım yenileme çalışmalarının da yapılacağını kaydettiler.




Ankara Büyükşehir...