09 / 05 / 2024

Ankara Çankırı Caddesi yenileme

Ankara Çankırı Caddesi yenileme

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Caddesi'ni baştan aşağı yeniledi.

Çankırı'da son 5 yılda satılan ve kiralanan Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

Çankırı, konumuyla yatırımcıların iştahını kabartıyor!

Çankırı’nın, Ankara ve İstanbul gibi metropollere yakın olması ve teşvikte 5’inci bölge desteklerinden faydalanması, yatırımcıları Çankırı’ya çekiyor. İldeki organize sanayi bölgeleri özellikle konumlarıyla yatırımcıların iştahını kabartıyor...

Ankara Çankırı Caddesi yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Caddesi'ni baştan aşağı yeniledi.

Ankara'daki pavyonlar için bir yer gösterilsin!

Başkan Gökçek’in, Çankırı Caddesi’ndeki pavyonların kaldırılacağını açıklamasına tepki gösteren Ankara Eğlence Sektörü Esnaflar Derneği Başkanı İsa Güven, “Ben yaptım, ettim’ demek olmaz. Oto galerileri nasıl bir yere topladılarsa bize de yer göstersinler, gidelim” dedi.

Ankara Çankırı Caddesi kamulaştırılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Periscope'deki sosyal medya hesabından Ankaralıların sorularını yanıtladı. Gökçek, Çankırı Caddesi'nin kamulaştırılacağını söyledi.

Ankara Ulus'taki pavyonlar kapatılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ulus’taki pavyonlardan çok acayip şikayetler geliyor. Zaten orada kamulaştırma faaliyetleri devam ediyor. Özellikle bizim yeni bir projemiz var; Çankırı Caddesi’ni kamulaştıracağız. Bu konuda hükümetimiz bize kaynak sağlayacak" dedi.

Çankırı-Şabanözü OSB doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Çankırı/Şabanözü OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Ankara ve Çankırı İlleri Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı

TOKİ Ankara Çankırı 571 konut ihalesi 23 Haziran'da!

Ankara Belediye Başkanı İrfan Dinç'in girişimleri ile Başbakanlık TOKİ tarafından Çankırı'daki emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin ihale ilanı yayınlandı.

Çankırı Güzelyurt Sosyal Hizmet Binası açıldı!

Ankara ilinin Çankırı ilçesinde bulunan Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

Ankara ve Çankırı'da elektrik kesintisi 28 Eylül!

Ankara ve Çankırı'nın bazı kesimlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 28 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.

TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu!

Başvuruların yarın başlayacağı TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Çankırı Caddesi yenileme Haberi

Ankara Çankırı Caddesi yenileme


Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Caddesi’nin alt ve üst yapısını baştan sona yeniledi.


Bu kapsamda, Ulus Heykeli ile Dışkapı Kavşağı arasında kalan ve çift yönlü olarak ASKİ ekiplerince şebekesi yenilenen, ve yeni asfalta kavuşan Çankırı Caddesi, baştan sona bakımdan geçmiş oldu.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar ile ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu’nun da bölgeye giderek hayata geçirilen çalışmaları inceledi.


Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte trafik rahatlığından faydalanarak, yatırımlarını artıran ASKİ Genel Müdürlüğü,  Çankırı Caddesi’ndeki şebeke yenileme çalışmaları kapsamında da 1,2 kilometre ve 1,8 kilometre uzunluğunda 2 boru hattını, cadde boyunca çift yönlü olarak döşedi. 


ASKİ’nin çalışmalarının ardından asfaltlamalara başlayan Fen İşleri ekipleri de bu kapsamda, toplam 1 kilometrelik yoldaki eski asfaltı, 6...