05 / 05 / 2024

Ankara CSO binası inşaatı

Ankara CSO binası inşaatı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binasının durumuna ilişkin bilgi verdi.

Ankara CSO binası ne zaman tamamlanacak?

Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası inşaatı ‘bitmeyen senfoniye' dönüştü. 1992'de başlayan süreç, 24 yıldır devam ediyor. Ama CSO'nun yeni binası bitmedi.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne oldu?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binası açıldı!

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı...

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Alarko GYO Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Ankara CSO binası inşaatı Haberi

Ankara CSO binası inşaatı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hürriyet Ankara Büro’nun konuğu oldu. Ersoy, Ankara Ticaret Odası ile Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği'nin kent turizmiyle ilgili hazırlayacağı rapora göre Ankara’yı gezeceğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, “Hem Ankara Ticaret Odası (ATO) hem de Otelciler Birliği ziyarete geldiler. ‘600 bin turist geliyor’ diye konuşan Ersoy, Ben de ‘ne kadarı yabancı turist, ortalama kaç gece kalıyorlar’ gibi 3-4 soru sordum ama cevap yok. Birlik olmuşsunuz ama önce Ankara’yla ilgili hedef olarak nereyi görmek istiyorsanız, önce bununla ilgili çalışma yapın ki biz de bakanlık olarak destek olalım dedim. Yani onlara ev ödevlerini verdim. Ankara konusunda iki hafta içinde tekrar gelecekler, raporu hazırlayıp. Rapor doğrultusunda ben de Ankara’yı gezeceğim. Yerinde görmeden, karar almam. Türkiye...