29 / 04 / 2024

ankara da satılık ofis

ankara da satılık ofis

Neorama Söğütözü ofislerin alanları 89 metrekare ile 681 metrekare arasında değişiyor. Proje toplam 25 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Neorama Söğütözü ofisleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ankara Neorama Söğütözü teslim tarihi!

Yeni Konak İnşaat imzasıyla yükselen Ankara Neorama Söğütözü projesinde ofisler 24 kattan oluşuyor. Proje toplam 25 bin 300 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Ankara Neorama Söğütözü teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Neorama Söğütözü Ankara ofisleri metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor!

Neorama Söğütözü Ankara projesi toplam 92 ofisten oluşuyor. Projedeki ofisler 24 kat şeklinde yükseliyor. Neorama Söğütözü Ankara ofisleri metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor.

Ankara Neorama Söğütözü ofislerinin teslimleri Haziran 2015' te!

Yeni Konak İnşaat tarafından hayata geçirilen Neorama Söğütözü projesi toplam 92 ofisten oluşuyor. Projedeki ofisler 89 metrekare ile 681 metrekare arasında değişiyor. Neorama Söğütözü ofislerinin teslimleri Haziran 2015' te yapılması planlanıyor.

Regnum Sky Tower Ankara' nın en yüksek iş merkezi olacak!

Ankara'nın en yükseği olacak Uzaltaş ve Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower'ın 150 metrelik yüksekliğiyle tamamlandığında Başkentin en yüksek iş ve yaşam merkezi olacağını belirtti.

Ankara'da satılık 3 arsa! 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı başkent Ankara'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

SGK'dan Ankara'da satılık 11 arsa ve 1 bina! 1 milyon 125 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Aralık'ta yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Milli Emlak'tan başkent Ankara'da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da konut imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsa ile ilgili detaylar...

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

ankara da satılık ofis Haberi

ankara da satılık ofis

Neorama Söğütözü ofisleri 24 kat olarak yükseliyor. Toplam 92 adet ofisin yer aldığı proje 25 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Neorama Söğütözü ofislerin alanları 89 metrekare ile 681 metrekare arasında değişiyor. Projede lobi, resepsiyon, bekleme odası, butik, kapalı otopark, AVM ve restoran gibi sosyal seçenek imkanları yer alıyor.


Neorama Söğütözü ofisleri Yeni Konak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki ofislerin metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL ile 7 bin 500 arasında değişiyor. Projedeki ofislerin teslimleri  2015 Haziran olarak planlanıyor. 


Neorama Söğütözü ofisleri iletişim bilgileri!

Adres:Yaşam Sokağı 9.Kat No:68 Çukurambar/Ankara

Tel:90 312 215 98

Web: [email protected]

Tülay...