06 / 05 / 2024

ankara daki mağazalar

ankara daki mağazalar

Önemli erkek giyim markalarından Crispino, Necatibey, Kızılay AVM ve Nata Vega'dan sonra Ankara'daki dördüncü, Türkiye'deki 25'inci mağazasını Forum Ankara Outlet AVM'de açtı. Gültekin: "Amacımız 2015 yılında daha fazla mağaza açmak". dedi.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor!

Amerikan tekstil markası GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatma kararı aldı...

Migros, Kazakistan'daki mağazalarını devrediyor!

Migros, büyüme hedefleri ve faaliyet gösterdiği pazarlarda odaklanma stratejisi doğrultusunda Kazakistan'daki yedi mağazasını devretme kararı aldı. AVM işletmeciliği faaliyetine ise devam edecek.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi!

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Çankara Oran'da yer alan Kuzu Effect AVM'de 35 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuzu Effect mağaza listesi!

Ankara Çankaya Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM hizmete açıldı.  Peki Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuze Effect mağaza listesi...

Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Atakule AVM dün itibariyle hizmete açıldı. Peki Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Atakule AVM mağazaları!

Atakule AVM mağazaları habeirmizde liste şeklinde yer alıyor. Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı.

ankara daki mağazalar Haberi

ankara daki mağazalar
Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Gültekin, 2015 yılında mağaza ve bayi sayılarını çoğaltmayı düşündüklerini, Ankara mağazası ile bu hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Gültekin, amaçlarının önümüzdeki 5 mağazaya ulaşmak olduğunu dile...