06 / 05 / 2024

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi temeli

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi temeli

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ve Ankara Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Uz. Dr. Doğan Akdoğan da katıldı.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Devlet Arşivleri Başkanlığı duyurdu! 12 bin 544 TL maaşla personel alımı! Başvuru şartları neler?

Devlet Arşivleri Başkanlığı tarafından, Ankara ve İstanbul'daki birimlerde çalıştırmak üzere KPSS 60 puanı ile 10 farklı unvanda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir?

Ankara'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Ankara Elmadağ SYDV'ye geçici olarak yedi temizlik işçisi alacağı duyuruldu. Açıklamada son başvuru tarihinin 19 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Ankara'ya 413 yeni konut!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesi için de düğmeye bastı.

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Kahramankazan yeni hastanesine kavuşuyor!

Ankara Kahramankazan'da inşa edilen Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tamamlandı. Hastanenin açılışı kısa süre içerisinde yapılacak. 

2020'de e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgisi sorgulandı!

Geçtiğimiz yıl e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgi sorgulaması yapıldı. Tapu sorgulaması en çok İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapıldı. 

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi temeli Haberi

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi temeli

Elmadağ Devlet Hastanesi'nin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ve Ankara Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Uz. Dr. Doğan Akdoğan da katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Gazi Şahin, hastanenin 11 bin metrekare alan üzerine inşa edileceğini ve 75 yatak kapasiteli olacağını söyledi. 


"UZUN ZAMANDIR İHTİYAÇ VARDI" 

AK Parti Ankara Milletvekili Erdöl ise Elmadağ'da daha kapsamlı ünitelerin olduğu bir hastaneye uzun zamandır ihtiyaç olduğunu belirterek, "Belediye Başkanının, Kaymakam Bey'in taleplerini, yapmış olduğu analizlerini Sağlık Bakanımıza ilettik ve bu hizmetin Elmadağımıza kazandırılmasına vesile olduk" dedi. Seğmen ekibinin gösterileri ve ilçe müftüsünün yaptığı duanın ardından butona basılarak temel atma töreni sona...